Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Urheilukierros
  • Boulderoinnin SM-kisat
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - CHN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - JPN

Tämä nainen dominoi vapaaottelukehässä - kolme voittoa puolessatoista minuutissa

UFC:n naisten mestari Ronda Rousey päätti lauantain ottelunsa huikaisevan nopeasti. Voiton myötä Rouseyn kolme viimeisintä ottelua ovat kestäneet yhteenlaskettuinakin vain täpärästi yli puolitoista minuuttia.

urheilu
UFC:n vapaaottelutapahtuma Macaossa.
EPA

Los Angelesissä lauantai-iltana kamppailtussa UFC 184 -tapahtumassa nähtiin vapaaotteluorganisaation historian nopein ratkaisu mestaruusottelussa. Naisten kääpiösarjan mestari Ronda Rousey laittoi vastustajansa luovuttamaan vain 14 sekunnissa.

Rousey on yhä voittamaton MMA-kehässä, kuten oli myös vastustaja Cat Zingano ennen lauantain kohtaamista. Zingano aloitti aggressiivisesti ja onnistui pudottamaan mestarin mattoon, mutta Rousey käänsi asetelmat nopeasti. Hetkeä myöhemmin käsilukko oli kiinni ja Zingano hakkasi mattoa.

- Odotimmekin että hän saattaisi hypätä kimppuuni heti. Käsilukkoa ei yleensä tehdä tuosta kulmasta noin, mutta se toimii, Rousey sanoi ja kuvaili tilanteen kääntämistä judomaiseksi ratkaisuksi.

Nopeat voitot ovat muodostuneet Rouseyn tavaramerkiksi. 28-vuotiaan kolme viimeistä ottelua ovat kestäneet yhteensä 96 sekuntia. Näistä vastustajista kaksi oli aiemmin voittamattomia. Zinganon luovutus 14 sekunnissa oli kuitenkin kaikkien aikojen nopein päätös UFC:n mestaruusottelulle. Rousey on nyt voittanut kaikki 11 otteluaan.

Lauantain tapahtumassa tehtiin muutenkin historiaa, sillä ensimmäistä kertaa UFC:n pay per view -tapahtuman pääotteluina oli kaksi naisten kamppailua.

Katso tilanne täältä (siirryt toiseen palveluun).

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat