Suora

  • Katowice Major CS:GO The New Challengers' Stage
  • Mr. Seefeld - jäljet lumessa
  • Urheiluruutu
  • Soldier Hollow, sekaviesti

Jarkko Nieminen taisteli ATP-turnausvoittoon Argentiinassa

Jarkko Nieminen voitti brasilialaisparinsa Andre San kanssa Buenos Airesin ATP-nelinpeliturnauksen.

urheilu
Jarkko Nieminen taisteli urhoollisesti Australian avoimissa
EPA

Jarkko Nieminen on voittanut parinsa Andre San kanssa Buenos Airesin ATP-nelinpeliturnauksen erin 4-6, 6-4, 10-7. Ottelu kesti lopulta puolitoista tuntia.

Nieminen ja Sa kohtasivat finaalissa espanjalaisen Pablo Andujarin ja itävaltalaisen Oliver Marachin muodostaman parin. Ottelu alkoi suomalaisittain erinomaisesti syötönmurrolla, mutta vastustajapari kiri lopulta erävoittoon.

Ottelua kiusasi ajoittainen sade, jonka vuoksi kamppailu jouduttiin keskeyttämään pariin otteeseen. Nieminen ja Sa kuitenkin pääsivät ottelun edetessä niskan päälle ja voittivat katkonaisen toisen erän.

Tittelin ratkaissut super-tie-break pysyi äärimmäisen tasaisena kymmenen ensimmäisen pisteen ajan. Tämän jälkeen Nieminen ja Sa karkasivat vastustajiltaan kirien lopulta kolmen ottelupallon tilanteeseen. Näistä kaksikko hyödynsi heti ensimmäisen ja voitti katkaisupelin 10-7.

Nelinpelimestaruus on Niemiselle uran viides. Viimeksi maskulainen juhli ATP-titteliä Itävallan Kitzbühelissä viime vuoden elokuussa. Tuolloin parina oli Henri Kontinen.

Suosittelemme

Tuoreimmat