Virtanen ei harmittele menneitä – JYP valmistautuu Blues-otteluun luottavaisena

Pari edellistä ottelua huilannut JYPin Anssi Löfman palaa joukkueen kokoonpanoon tiistai-illan Blues-pelissä.

Marko Virtanen Kuva: Tomi Hänninen

Mollivoittoisen maaliskuun alun jälkeen JYP hakee uutta ilmettä jääkiekon SM-liigan runkosarjan kahteen viimeiseen otteluunsa. Vastassa on ensin Blues kotona ja torstaina reissataan vielä Kärppien vieraaksi Ouluun. Päävalmentaja Marko Virtanen painottaa Yle Urheilun aamujäillä paluuta voittojen tielle. Tavoitteet ovat vielä saavutettavissa.

- Meillä on ollut tavoitteena neljän joukkoon pääsy, nyt se on katkolla. Molemmat varmasti tietävät illalla, mitä pitää tehdä ja se kumpi tekee työnsä paremmin, voittaa. Tuskin ollaan poteroissa, Virtanen pohtii Blues-ottelun asetelmia.

- Tänään pitää mennä voittojen tielle, Virtanen päättää

JYP on onnistuessaan kiinni pudotuspelien kotiedussa, mutta kun näinä päivinä kaikki ei ole itsestä kiinni, jatko-ohjelmasta voi tulla myös toisenlainen.

Päävalmentaja Virtanen iloitsee sairastuvan uutisista, hyökkääjistöön saadaan Blues-ottelussa mukaan pari edellistä ottelua huilannut Anssi Löfman.

Iltaan tuo oman säväyksensä Eric Perrinin viimeinen runkosarjaesiintyminen Jyväskylän kotiyleisön edessä. Perrin on ollut huhujen kohteena sen jälkeen kun JYP ja hyökkääjä ilmoittivat, että yhteistyö päättyy tähän kauteen.

- Ne spekulaatiot eivät kuulu meille. Pelaajat vaihtavat seuraa, se kuuluu ammattilaissarjaan. Siellä on varmasti muitakin pelaajia, jotka eivät pelaa meillä ensi vuonna ja silti fokus pysyä tässä joukkueessa. Tämä on ainutkertainen tilaisuus tällä yhdistelmällä, Virtanen päättää.