Suora

  • Urheilukierros
  • Yleisurheilun GP-sarja, Jyväskylä
  • Yleisurheilun GP-sarja, Jyväskylä
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JPN - ENG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SCO - ARG
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Mäkäräisen huoltaja-kihlatulta eivät ylisanat loppuneet

Kaisa Mäkäräisen avopuoliso Jarkko Siltakorpi on ollut kihlattunsa uran aikana mukana hyvinä ja huonoina aikoina. Kontiolahden MM-kisojen pronssimitalia Siltakorpi piti huikeana saavutuksena.

urheilu
Jarkko Siltakorpi
Jarkko SiltakorpiYle

Sotshin olympiakisojen pikakilpailussa Kaisa Mäkäräisen huoltaja-kihlattu Jarkko Siltakorpi sai avopuolisoltaan kitkerää palautetta huonoista suksistaan ja sitä myötä kisansa epäonnistumisesta. Nyt reilu vuotta myöhemmin tunnelmat ovat täysin toisenlaiset, sillä Mäkäräinen juhlii normaalimatkan MM-pronssia kotiyleisön edessä.

- Tämä on ihan käsittämätöntä! Emmehän me voi edes kuvitella, minkälaisia paineita Kaisalla on ollut tähän kisaan, Siltakorpi sanoi Yle Urheilun haastattelussa.

- Kun tämä on vielä normaalimatka, sakoista tulee minuutti ja on vähän kristallipalloa jaossa mitalin lisäksi, niin on se kyllä kova nainen! Veti hienon kisan. Oli mahtavaa!

On se kyllä kova nainen!

Jarkko Siltakorpi

Miten Mäkäräisen etenkin henkinen nousu on ollut mahdollista epäonnistuneen pikakilpailun jälkeen? Siltakorven mukaan tilanne ei ole ollut millään tavalla poikkeava.

- Sprinttikisahan kaatui oikeastaan siihen lähtöryhmään. Tolkuton lumisade alkuun ja kaikki alkupään lähtijät kärsi siitä ihan suunnattomasti. Kun sprintti kaatui, siinä meni mahdollisuudet takaa-ajostakin – mutta olihan se takaa-ajo ihan huikea veto! Siltakorpi hehkutti.

- Se oli jo hyvä kisa, ja nyt vielä tämä tässä! Mutta ei tässä mitään ihmeitä ole. Kunhan Kaisa tekee perustasonsa, niin mahtavaahan tämä on.

Entä miten sitten tätä Mäkäräisen MM-mitalia sitten juhlitaan? Tämä ei ollut ainakaan heti kisan jälkeen Siltakorvella selvillä.

- En minä tiedä! Katsotaan nyt. Keitetään kahvit, hän nauroi.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat