Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Jokeri-kapteeni Hahl ennen kohtalon ottelua: ”Jokaisesta pelaajasta on saatava kaikki irti”

Riku Hahlin mukaan ratkaiseva kysymys KHL:n viidennessä puolivälieräpelissä on, saavatko Jokerit-pelaajat itsestään kaiken irti.

urheilu
Riku Hahl
Riku HahlTomi Hänninen

*MOSKOVA. *Jokereiden kapteenin virkaa Niko Kapasen poissa ollessa hoitava Riku Hahl johtaa joukkoja Moskovassakin. Urallaan monissa kansainvälisissä kaukalokapinoissa mukana ollut Hahl ,34, peräänkuuluttaa koko Jokeri-joukkueelta vain yhtä seikkaa Moskovan kiihkeässä torstai-illassa, jossa isona panoksena on Jokereiden KHL -kauden jatkuminen.

- Kaikkein isoin juttu Moskovassa on se, että jokainen pelaaja saa kaiken irti itsestään mitä vain löytyy. Sitä kautta löytyy myös joukkueen peli, Hahl toteaa Yle Urheilulle.

- Jokaisen on pistettävä itsensä kunnolla likoon ja toivon, että jokainen tiedostaa missä tilanteessa joukkue nyt on. Vain jäällä tapahtuvat asiat ratkaisevat eikä enää mikään muu, Hahl jatkaa.

Iso, vahva ja taitava TsSKA näytti tiistain ottelussa jäätävää osaamista. Erityisesti moskovalaisseuran erikoistilannepelaaminen sekä kollektiivinen taitotaso alkaa näkyä ottelusarjan edetessä entistä selvemmin.

- Haaste on kova, mutta ei missään nimessä mahdoton. Pelasimme ensimmäisen pelin Moskovassa hyvin ja oltiin myös lähellä voittoa. Kun saamme joukkueesta saman irti kuten maanantain ottelussa, niin saamme varmasti ottelusarjan takaisin Helsinkiin, Hahl vakuuttaa.

Jokerit otti eilisen välipäivän mahdollisimman rennosti. Jäällä ei käyty lainkaan vaan joukkueen ajatukset pyrittiin pitämään mahdollisimman kaukana TsSKA -ottelusarjasta. Jokerit palaa kaukaloon vasta tänään.

- Vapaapäivänä pitää olla mahdollisimman rennosti ja mitä löysempi tunnelma on joukkueessa, niin se lupaa vain hyvää lopputulosta ajatellen, kapteeni Hahl päättää.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat