Pitkä tauko purkautui Heleniuksen moukariin: "Turha kiduttaa kaveria"

Robert Helenius olisi halunnut otella pidempään Andras Csomoria vastaan, muttei voinut pidätellä tunteitaan, kun tuli paikka iskeä heikkotasoinen vastustaja kanveesiin.

urheilu
Robert Helenius Andras Csomor
Robert Heleniuksen moukari tyrmäsi Andras Csomorin avauserässä.Ville Vuorinen

*TALLINNA. *Robert Heleniuksen paluu kahden vuoden tauon jälkeen onnistui hyvin, kun suomalainen tyrmäsi Unkarin Andras Csomorin vain 62 sekunnissa. Selvästi heikkotasoisempi vastustaja otti Tallinnan illassa osumaa heti alusta lähtien ja Helenius ei haluistaan huolimatta saanut pitkitettyä ottelua.

- Osuin häneen niin hyvin, että mitä sitä turhaan kiduttaa kaveria. Odotin, että hän olisi tullut vähän kovempaa ja terävämmin päälle. Ehkä hän oli vähän jännittynyt ja pääsin osumaan vasurin siihen heti. Hän oli sekaisin sen jälkeen, Helenius sanoi ottelun jälkeen Yle Urheilulle.

- Sitä kun on ollut kaksi vuotta ollut poissa, tuli kaikki siihen yhteen (lyöntiin) ja oli pakko lopettaa ottelu, hän jatkoi.

Helenius oli voitokkaan ottelun jälkeen äärimmäisen vapautunut ja hymyili mediajoukon ympäröimänä. Paluuottelu ei vielä testannut suomalaisen tasoa juurikaan, mutta tyrmäyksellä paluujuna lähti oikeille raiteille. Nykyään omana managerinaan toimiva Helenius vihjasi palaavansa kehään melko pian. Sen tarkemmin hän ei halunnut vielä voiton hetkellä jatkokuvioita avata.

- Sanoinkuvaamaton fiilis. Olen tosi onnessani tästä ottelusta. Ehkä saan huomenna vapaapäivän ja sitten ensi viikolla treenit jatkuvat. Pitää rauhassa miettiä ja sulatella tämä voitto. Ensi viikolla kerromme sitten lisää.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat