Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Laatikainen romutti 45 vuotta vanhan merkkipaalun - "Kunnia kuuluu Vallinin Arskalle"

Kärppien takalinjojen luutija Arto Laatikainen on pudotuspelien tehokkain puolustaja kahdeksalla syöttömerkinnällään. JYP ei saanut kokenutta viivapyssyä kuriin maanantaina.

urheilu
Arto Laatikainen
Arto Laatikainen.Tomi Hänninen

Kärppien puolustaja Arto Laatikainen oli kotijoukkueen voiton yksi pääarkkitehdeistä kolmannessa SM-välierissä.

  • Saatiin hyvä alku peliin. Ratkaistiin oikeastaan jo avauserässä. Sen jälkeen tulos vei peliä ja peli oli juuri sen näköistä.
  • Iso kiitos avauserän tehohetkestä (0+4) kuuluu Vallinin Arskalle. Hän reippaana miehenä laittoi mulle uudet erkat vaihtoaitiossa, kun ne irtos heti pelin alussa.
  • Ylivoima toimi tänään, mutta edelleen menee liikaa omiin. Puolustamista pitää parantaa keskiviikolle, linjasi Laatikainen, joka on ollut yksi Kärppien onnistunut täsmähankinta kuluvalla kaudella.
Nopeassa tahdissa tulleet syöttöpisteet (6 minuuttia ja 23 sekuntia) rikkoivat vanhan ennätyksen, joka oli Jorma Peltosen nimissä vuodelta 1969. Tosin tuohon aikaan tilastoihin merkittiin ainoastaan ykkössyötöt.

Juhopekka Pietilä, Oulu

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat