Suora

  • Elävä arkisto esittää

NBA-pelaajaa puukotettiin – kaksi pelaajaa pidätettiin poliisityön estämisestä

NBA-pelaajaa puukotettiin viime yönä Manhattanissa, New Yorkissa. Viranomaisten mukaan pelaaja on Indiana Pacersin Chris Copeland.

urheilu
Chris Copeland
Chris CopelandEPA

NBA-seura Indiana Pacersin hyökkääjää Chris Copelandia puukotettiin viime yönä manhattanilaisen yökerhon edessä riidan päätteeksi.

Poliisin mukaan 31-vuotias Copeland, hänen vaimonsa sekä toinen nainen joutuivat sairaalaan pienten vammojen takia. Copelandia puukotettiin vatsaan, hänen vaimonsa sai viillon käteensä ja rintaansa.

Puukotuksesta epäilty on pidätetty. Poliisin mukaan myös kaksi muuta NBA-pelaajaa, Atlanta Hawkson Pero Antic ja Thabo Sefolosha pidätettiin, koska kaksikko kieltäytyi poistumasta rikospaikalta. Molemmat pelaajat on jo vapautettu.

Copeland pelasi aikaisemmin New York Knicksissä. Hän oli New Yorkissa, koska Pacers pelaa Knicksiä vastaan keskiviikkona. Hawks sen sijaan pelaa keskiviikkona Brooklyn Netsiä vastaan.

Pacersin puheenjohtaja Larry Birds kertoi seuran tiedotteessa, että seura on tietoinen Copelandin loukkaantumisesta ja tiedottavansa asiasta, kun enemmän tietoa on saatavilla.

- Ajatuksemme ovat Chrisin ja loukkaantuneiden luona, Bird kirjoitti.

Lähteet: AP, New York Daily News, NBA:n verkkosivut

Suosittelemme

Tuoreimmat