Suora

  • DreamHack Open Fall 2020

Jordan Spieth järisyttää golfmaailmaa Mastersissa

21-vuotias Jordan Spieth teki kahden kierroksen ennätyksen Mastersissa. Spieth johtaa kilpailua viiden lyönnin erolla.

urheilu
Jordan Spieth.
EPA

21-vuotias amerikkalaispelaaja Jordan Spieth rikkoo ennätyksiä golfin Masters-turnauksessa. Spieth johtaa kahden kierroksen jälkeen ylivoimaisesti viiden lyönnin erolla toisena olevaan Charley Hoffmaniin.

Spiethin kahden kierroksen lyöntimäärä 130 on Mastersin kahden kierroksen ennätys. Spieth rikkoi Ray Floydin 39 vuotta vanhan entisen ennätyksen.

- Se on hienoa. Aina kun teet ennätyksen, se on uskomatonta. Olen todella innoissani siitä miten löin palloa, Spieth sanoi.

Spieth pelasi ensimmäisen kierroksen loistavasti 64 lyönnillä. Toisella kierroksella nuorukainen jatkoi lähes samaa tahtia. Birdiet syntyivät rei'illä 2, 5, 8, 10, 13 ja 15. Spieth käytti toiseen kierrokseen 66 lyöntiä.

Yliopistopeleistä nopeasti maailman huipulle noussut Spieth oli jo viime vuonna Mastersissa toinen. Hän oli jo silloin kolmen kierroksen jälkeen jaetulla johtopaikalla ja kävi viimeisenä päivänä yksin johdossa.

Spieth on noussut jo maailman huippupelaajien joukkoon ja oli yksi Mastersin suosikeista. PGA Tourilla hän on voittanut jo kaksi kilpailua.

- Opin viime vuodesta kärsivällisyyttä. En mene asioiden edelle, Spieth totesi.

- En halua olla 36 reiän ennätyksen tekijä, joka ei kuitenkaan voittanut kilpailua.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat