Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

JYPille kaksi maalia iskenyt Pihlman: ”Kaikkemme tehtiin”

JYP oli ottelussa selkä seinää vasten, mutta se onnistui kasaamaan rivinsä perjantain tappion jälkeen. Ottelusarjan ratkaisu nähdään maanantaina Oulussa.

urheilu
Tuomas Pihlman, JYP
Tuomas Pihlman oli lauantaina hyvässä maalivireessä.Hannu Rainamo

Joukkueet kohtasivat Oulussa edellisiltana, peli päättyi noin kello 21. Aloituskiekko putosi Jyväskylässä jäähän seuraavana päivänä klo 17, joten valmistautumiseen ei liikaa jäänyt aikaa. Kärppien konkaripuolustajan mielestä sillä ei ollut merkitystä.

- Jokaiseen peliin valmistaudutaan samalla tavalla. Ainoa ero on aikataulu, kertoi Kärppien Arto Laatikainen.

Myös JYPin leirissä oltiin samoilla linjoilla.

- Kyllä tässä vaiheessa yläpää jaksaa ja jalat liikkuu siinä mukana. Se on kummallekin joukkueelle sama tilanne. Kumpi hoitaa oheistoiminnat paremmin, jaksaa pelata, kertoi Tuomas Pihlman.

Kärpillä oli siis mahdollisuus lyödä sarja poikki Jyväskylässä. JYP oli kuitenkin löytänyt aseet voittoon.

- Tiukka paikka oli meillä, ja tiukka vääntö. Hyvin oltiin käsitelty perjantain peli. Oltiin tänään valmiina ja kaikkemme tehtiin, että saatiin pidettyä voitto täällä, muisteli JYPille kaksi maalia tehnyt Pihlman.

Pihlmanin mukaan mahdollisuudet voittoon olivat molemmilla.

- Paljonhan siinä ottelun aikana pieniä asioita tapahtuu ja kummallakin oli omat tilanteensa. Tehtiin yksi maali enemmän, Pihlman summasi.

Lopullinen niitti hienolle Kärpät-JYP –välieräsarjalle isketään maanantaina Oulun Raksilassa. Voittaja matkaa finaaliin, häviäjä pronssiotteluun.

- Ollaan nyt aika tuttuja keskenään, joten tuskin isoja muutoksia tulee. Tiukkaa vääntöä jälleen, ennusti Arto Laatikainen.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat