Atletico Madridin pelaajat valittivat: "Tuomari oli erittäin huono"

Atletico Madridin Mario Suarez ei ollut tyytyväinen, että serbialainen tuomari vihelsi Mestarien liigan puolivälierässä. Hänen mukaan tuomarin olisi pitänyt tulla jostain isommasta liigasta.

Mario Suarez. Kuva: AFP / Lehtikuva.

Atletico Madridin keskikenttäpelaaja Mario Suarez ja puolustaja Miranda kritisoivat tuomaria tiistai-illan jalkapallon Mestarien liigan ottelun jälkeen. Atletico Madrid ja Real Madrid pelasivat 0-0-tasapelin puolivälierän avausosassa.

28-vuotias Suarez on sivussa ensi viikon seuraavasta osasta varoitustilin täytyttyä. Suarezilla voi kuitenkin olla edessään lausuntojensa takia isompi rangaistus Uefalta.

Ottelun tuomitsi serbialainen Milorad Mazic.

- Tuomari oli erittäin huono. Jos serbialainen tuomari on vastuussa puolivälieräpelistä, ei asiaa ole otettu kovinkaan vakavasti, espanjalainen Suarez valitti.

- Toivon, että toisessa osassa tuomari on parempi ja tekee normaaleja ja sulavia päätöksiä. Tämä oli liian iso pala tuomarille, hän teki virheitä kuten pelaajatkin.

Suarezin mukaan ottelu oli tasainen.

- Voimasuhteet olivat tasapainossa. Tunnemme toisemme erittäin hyvin. Kaikki on vielä täysin auki.

Suarez lausunnoista nousi nopeasti kohu, jota hän yritti lieventää Twitterissä.

- Haluan pyytää anteeksi, jos joku loukkaantui sanoistani, se ei ollut tarkoitukseni. Yritin sanoa sitä, että ottelussa oli niin isot panokset, että tuomari olisi pitänyt nimetä jostain isosta liigasta.

Brasilialainen Miranda antoi tukea Suarezille.

- En aio puhua tuomarista, mutta mielestäni pienestä liigasta tulevan tuomarin ei pitäisi tuomita tämän kokoluokan otteluissa, Miranda totesi.