1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Ojansivu: "Henkinen kantti ratkaisi voiton"

Kokkolan Tiikerit voitti Salossa pelatun kolmannen finaaliottelun ja on enää voiton päässä Suomen mestaruudesta. Tiikereiden hakkuri Olli-Pekka"Lelu" Ojansivu tietää kuitenkin ettei mitään tule jatkossakaan ilmaiseksi.

Urheilu

*KOKKOLA. *Vaikka Tiikerit veikin ottelun puhtaasti 3-0, oli kaksi ensimmäistä erää tiukkaa ja tasaista vääntöä jokaisesta pallosta.

- Hurrikaani pistää kyllä hanttiin. Vladimir Cedic tuli kylmiltään peliin ja onnistui hyvin ja Aivars Petrusevics saatiin vasta viimeisessä erässä penkille. Mitään ei tulla saamaan lauantainakaan ilmaiseksi.

Mikä sitten ratkaisi ottelun?

- Henkinen kantti ratkaisi tänään.

Ojansivu joutui jättämään ensimmäisen finaaliottelun väliin vatsataudin takia, muta ei halua sen takia säälipisteitä tai erikoiskohtelua.

- Hyvältä tuntuu, ei ole mitään ongelmaa. Ei vaan, kyllä pikkuisen painaa mutta niin painaa varmasti muillakin. Tuskin olen ainoa, ei minua tarvitse sääliä.

Nautitaan pelaamisesta

Mestaruus on katkolla ensimmäistä kertaa Kokkolan jäähallissa tulevana lauantaina.

- Nyt meillä ei ole kiire voittaa enää. Nyt saadaan lähteä nauttimaan. Hurrikaanilla puolestaan on kiire ottaa se ensimmäinen voitto. Jos he eivät sitä ota, niin tämä sarja menee poikki.

Lauantaihin on kuitenkin vielä matkaa.

- En ajattele sitä vielä, vaan ajattelen huomista ensin. Että saanko nukkua kotona.

Toisessa erässä Hurrikaanilla oli peräti neljä eräpalloa. Sitten tuli Ojansivu ja ratkaisi erän, tärkeän erän.

- Siinä oli sellainen tunne että nyt ratkon tämän. Noissa paikoissa on oltava kova. Jos lähdet pelaamaan varman päälle, niin et voita mitään.

Sambakarnevaalit?

Salon matkan Ojansivu kuittasi seuraavasti:

- Hyvä "keissi". Vieraissa kaksi voittoa. Se ei ole helppoa pudotuspeleissä. Kotijoukkue pisti tosiaan kovaa hanttiin.

Mitä sitten tarjoaa Kokkolan jäähalli viikonloppuna?

- Sambakarnevaalit.