1. yle.fi
  2. Yle Urheilu
  3. urheilu

Madridissa jurnutetaan maaleitta, Monaco painostaa Juventusta ilman tulosta

Real ja Atletico eivät ole saaneet puolivälierässään vielä maalia aikaan. Monaco ei kyennyt hyödyntämään paikkojaan Juventusta vastaan.

Kuva: AFP / Lehtikuva

Madridin kahden suurseuran kohtaaminen Mestarien liigan puolivälierässä ei ole tuottanut vielä maaliakaan. Santiago Bernabeulla lähdetään tauolle 0-0-lukemissa, mutta isännät onnistuivat luomaan oivia paikkoja avauspuolikkaalla.

Ehkä paras paikka viedä Real johtoon siunaantui Cristiano Ronaldolle aivan puoliajan lopulla. Atletico-vahti Jan Oblakin oikea-aikainen vastaan tuleminen piti maalin puhtaana.

Atletico joutui rikkomaan runsaasti ja erikoistilanteita riitti. James Rodriguez pääsi yrittämään vapaapotkua hyvältä etäisyydeltä, mutta kierteinen veto meni yli.

Cristiano Ronaldo puolestaan esitteli vapaapotkutataitojaan noin puolen tunnin kohdalla, mutta Oblak venytti hyvin alakulmaan ja torjui.

Jesus Gamezin kaukolaukaus jää Atleticon parhaaksi paikaksi ensimmäisellä jaksolla.

Monacossa Juventus puolusti 1-0-johtoasemaansa, mutta isännät painostivat käytännössä koko avauspuolikkaan. Geoffrey Kondogbian kaukolaukaukset jäivät lopulta isäntien parhaiksi tilanteiksi, vaikka esimerkiksi Bernardo Silva pääsi heinon kombinaation jälkeen lähietäisyydelle.

Pienestä kulmasta lähtenyt matala keskitys onnistuttiin kuitenkin katkomaan.