Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Tappara-sankari näpäytti Yle Urheilun toimittajaa

Tapparan Masi Marjamäki ratkaisi jatkoerässä SM-liigan kuudennen finaalin Kärppiä vastaan. Hyväntuulinen Marjamäki näpäytti Yle Urheilun toimittajaa kiihkeän kamppailun jälkeen.

urheilu
Sari Sirkkiä-Jarva haastattelee Masi Marjamäkeä.
Sari Sirkkiä-Jarva haastattelee Masi Marjamäkeä.Tomi Hänninen

Tapparan Masi Marjamäki ratkaisi jatkoerässä jääkiekon SM-liigan kuudennen finaalin Kärppiä vastaan. Tappara tasoitti voitot 3-3:een ja finaalisarja huipentuu seitsemänteen kamppailuun lauantaina Oulussa.

- Hemmetin hienot tunnelmat! Puhuit minulle aamulla tuhlaajapojasta, mutta nyt näytin sinulle, Marjamäki näpäytti Yle Urheilun toimittajaa Sari Sirkkiä-Jarvaa.

Sirkkiä-Jarva vitsaili aamujäillä Marjamäelle, että miten monta maalipaikkaa on varaa tuhlata. Perjantain finaalin jatkoerässä Marjamäki teki uransa arvokkaimman maalin. Loukkaantumiset olivat jo tuhoamassa miehen peliuran, mutta tänä keväänä hän on kuulunut Tapparan luottopelaajiin.

- En ole ehtinyt kaikkea miettiä, kun otteluita on pelattu niin tiiviisti, mutta mietitään kauden jälkeen, Marjamäki sanoi.

Tappara on näyttänyt sitkeytensä jo moneen kertaan tämän kevään pudotuspeleissä. Periksi ei anneta, vaikka tilanne olisi miten vaikea. Lauantaina sitkeys saatetaan palkita Suomen mestaruudella.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat