Suora

  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Tappion kokenut Ilonen: "Birdejä täällä tarvitaan"

Mikko Ilosen urakka World Match Play -kisassa alkoi tappiolla. Maailmanlistan kakkonen oli Iloselle liian kova pala San Franciscossa. Neljän miehen lohkosta jatkoon pääsee vain lohkovoittaja.

urheilu
Mikko Ilonen
Mikko Ilonen. AFP / Lehtikuva

Golfari Mikko Ilosen reikäpelimestaruuden tavoittelu San Franciscossa alkoi tappiolla maailmanlistalla toisena olevalle Jordan Spiethille. Seitsemän birdietä 16 reiän aikana toivat Spiethille 4/2-voiton Ilosesta.

Spieth otti heti ensimmäisellä Match Play Championshipin viheriöllä ohjat käsiinsä. 21-vuotias Spieth oli kierroksen aikana Ilosta vahvempi etenkin avauksissa ja lähestymisissä. Lahtelainen hapuili draiveissaan ja missasi puulyöntejä, jotka toivat vaikeuksia lähestymiseen.

Ilonen pelasi ensimmäistä kertaa Spiethin kanssa.

- Oli se häneltä vahva esitys. Hyviä avauksia ja niistä jatkolyönnit useasti aivan lipun juureen. Olin tyytyväinen omiin rautalyönteihin huomioiden monet haastavat paikat, joista niitä suoritin. Pituuskontrolli suorituksissa toimi. Vaikeaksi osoittautui viheriöiden lukeminen. Siellä on pieniä kääntöjä, joita on vaikea nähdä, Ilonen kertoi tiedotteessa.

- Rehti ja hyvähenkinen kierros se oli. Ehdittiin odottaessa hieman turistakin erilaisista asioista. Torstaina on syytä osua useammin väyliin ja päästä lähestymisillä lähemmäs lippua. Birdejä täällä tarvitaan, Ilonen jatkoi.

Ilonen kohtaa torstaina USA:n Matt Everyn, joka hävisi Lee Westwoodille 1/0. Neljän miehen lohkosta jatkoon pääsee vain lohkovoittaja.

Lähteet: Mikko Ilosen tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat