Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Milan kyntää syvällä, Inzaghin potkut lähellä?

Päävalmentaja Filippo Inzaghin alaisuudessa Milan ei ole yltänyt urotekoihin. Milan on voittanut tällä kaudella Serie A:ssa vain kymmenen ottelua.

urheilu
AC Milanin päävalmentaja Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi. EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Italialainen jalkapalloseura AC Milan koki San Sirolla keskiviikkona nöyryyttävän 1-3-tappion Genoallle. Puheet päävalmentaja Filippo Inzaghin mahdollisista potkuista saivat ottelun jälkeen tuulta alleen.

AC Milanin kausi on ollut perinteikkäälle suurseuralle pettymys, sillä joukkue on Serie A:ssa kymmenentenä. Genoa nousi taulukossa Milan-voittonsa myötä kuudenneksi.

Milanin entinen tähtipelaaja Inzaghi nimettiin viime kesänä Milanin päävalmentajaksi. Aikaisemmin Milanin nuorisojoukkuetta luotsannut 41-vuotias Inzaghi on saanut vyöllensä tällä kaudella vain kymmenen voittoa.

Inzaghi on ollut Milanin palveluksessa nyt 16 vuotta.

- En ikinä luovuta, olin sellainen jo pelaajana. Voin pitää pääni korkealla, sillä olen antanut kaikkeni. Seura tekee nyt päätöksensä, Inzaghi summasi.

Inzaghin lähdön puolesta puhuu myös se, että seuran omistaja Silvio Berlusconi on aikeissa myydä seuran osake-enemmistön thaimaalaiselle Bee Taechaubolille.

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat