Mourinho sätti Cityä talouskurin lipsumisesta – Pellegrini nimitti Chelseaa "pikkuseuraksi"

Englannin Valioliigan valmentajat ovat kevään kynnyksellä äityneet arvostelemaan toisiaan. Nyt sanaharkkaan päätyivät Chelsean Jose Mourinho ja Manchester Cityn Manuel Pellegrini.

urheilu
Manuel Pellegrini.
Manuel Pellegrinin mielestä Chelsea pelaa kuin pikkuseura.EPA

Viikkoakaan ei ehtinyt kulua Chelsean päävalmentajan Jose Mourinhon viimeisestä sivalluksesta, kun brittitabloidit saivat taas kirjoitettavaa. Nyt portugalilaisluotsi otti kohteekseen Valioliigassa Arsenalin kanssa kakkosena majailevan Manchester Cityn. Mourinhon mielestä Cityn tulisi menettää Valioliiga-pisteitä sen rikottua UEFAn: taloudellisen reilun pelin sääntöjä.

- Seuroja tulisi rangaista pistemenetyksin. Meidän omistajamme (Roman Abramovich) haluaa noudattaa reilun pelin sääntöjä. Hän ei halua joutua maksamaan sakkoja, Mourinho kertoi Daily Mailin haastattelussa.

Voiton päässä mestaruudesta olevan Mourinhon puheet ovat oudohkoja, kun ottaa huomioon, kuinka Chelsea on noussut Euroopan futiseliittiin juuri venäläisomistaja Abramovichin paksun kukkaron tukemana.

Arabiemiiri-omistuksessa olevan Manchester Cityn valmentaja Manuel Pellegrini ei jäänyt tuleen makaamaan, vaan vastasi Mourinhon kuittailuun nimittämällä tulevia mestareita pikkujoukkueeksi.

- Kun pelaamme Chelseaa vastaan, tuntuu se aina siltä kuin pelaisimme jotain pikkuseuraa vastaan, jolla sattuu olemaan laadukkaita pelaajia. Minusta suurjoukkueen tulisi pyrkiä kääntämään pallonhallinta maaleiksi ja yrittää aina voittaa, Pellegrini sanoi viitaten Chelsean viime viikonloppuiseen tasuriin Arsenalia vastaan.

Chelsea voi varmistaa mestaruutensa voittamalla sunnuntaina Crystal Palacen. Manchester City taistelee Valioliigan kakkossijasta Arsenalia vastaan.

Lähteet: Daily Mail, Suomifutis.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat