Suora

 • Rytmisen MM, joukkueiden 2-ottelun A-ryhmä
 • Painin MM, vapaapaini
 • Telinevoimistelija Enni Kettunen haastaa pelkonsa päivittäin
 • Tanssin Grand Slam, vakiotanssit
 • Painin MM, vapaapaini
 • Rytmisen MM, joukkueiden 2-ottelu
 • Rytmisen MM, joukkueiden 2-ottelun B-ryhmä
 • Käsipallon Champions League, Bidasoa Irún - Cocks
 • Urheiluruutu
 • Painin MM: Vapaapaini
 • Ysäriä ja rillausta

Kopitarin syötöt hukkaan, Valko-Venäjä korjasi potin

Slovenia pysyi pelillisesti hyvin Valko-Venäjän kyydissä, mutta joukkueen maalivahtipeli ei ollut vastustajan veroista jääkiekon MM-kilpailuissa Ostravan alkukohkossa.

urheilu
Anze Kopitar sai välillä tylyä kohtelua Valko-Venäjän pelaajilta.
Anze Kopitar sai välillä tylyä kohtelua Valko-Venäjän pelaajilta. EPA

Slovenian maalivahdilla Robert Kristanilla ei ollut paras päivänsä, ja Valko-Venäjä käytti surutta epävarman molarin virheet hyväkseen.

TsSKA-hyökkääjä Andrei Stasin kääntöveto ja Andrei Kostitshinin pienestä kulmasta tuikkaama rystyvippi olisivat olleet otettavissa ensimmäisessä erässä.

Porin Ässissä kaudella 2013-14 piipahtanut Ziga Jeglic taitutoi ilmasta pesäpallomaisen iskun, jolla 27-vuotias hyökkääjä nikkaroi Slovenian 1-1-tasoituksen.

Slovan Bratislavassa pelannut Jeglic kokosi viime vuoden Sotshin olympiakaukalossa viidessä ottelussa mukavat pisteet 2+2 ja tuntuu viihtyvän nykyisin mainiosti maajoukkuepaidassa.

Toisen erän alussa maalivahti Kristan tuli vastaan muttei saanut putsattua kiekkoa keskialueelle, kun Andrei Kostitshin pääsi hieman mailallaan väliin. Aleksei Kaljushnilla oli helppo työ viimeistellä tyhjään rysään 3-1-maali.

Valko-Venäjä otti hetkeksi henkisen yliotteen Slovenia-molarin nolon seikkailun jälkeen ja kilautti muun muassa kerran pelivälineen tolppaan. Kakkoserän lopussa Slovenia pystyi tasonnostoon, mutta tuhlasi muutaman loistavan kavennuspaikan.

Viime vuoden MM-kotikisoihin Kevin Lelandelle "räätälöitiin" Valko-Venäjän passi. Kanadalaislähtöinen, Moskovan TsSKA:aa edustava maalivahti oli lauantaina numeroa tai kahta isompi maalivahti kuin Kristan.

Kolmannessa erässä Lelande piti pitkät tovit Valko-Venäjän rivejä pystyssä, kun yritteliäs Slovenia haki vimmatusti kavennusta. Diga Pance sai pelivälineen kerran Valko-Venäjän verkkoon mutta se ei riittänyt. Slovenia pelasi viime sekunnit kuudella neljää vastaan. Kesken tasoitusaikeiden Aleksander Kitarov pääsi livahtamaan karkuun ja sinetöimään 4-2-loppuluvut tyhjiin.

Los Angeles Kingsin hyökkääjä ja NHL-tähti Anze Kopitar tahditti Sloveniaa ja loi paikkoja ketjukavereilleen, jotka osoittautuivat avausottelussa kuitenkin nallipyssymiehiksi. Slovenia kohtaa sunnuntaina klo 13.15 alkavassa ottelussa Venäjän, Valko-Venäjä punnitsee Slovakian klo 17.15.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat