1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Ruma taklaus Korisliigassa – rangaistuksesta värikästä keskustelua

Bisons Loimaan ja KTP-basketin välisessä välieräottelussa ei säästytty vammoitta. Jälkipeleissä puheenaiheeksi on noussut Suomen koripalloliiton rangaistuslinja.

Kuva: EPA

Korisliigan välierät käyvät kuumina. Bisons Loimaa nappasi sunnuntaina vierasvoiton KTP-basketista, ja sarja on nyt loimaalaisille katkolla.

Ottelu sai ikävän käänteen, kun KTP:n Kenneth Simms hankki itselleen suihkukomennuksen taklaamalla Bisonsin Antto Nikkarisen kentän pintaan. Nikkarinen ei kyennyt enää jatkamaan peliä.

Suomen Koripalloliitto on antanut tapauksesta KTP-basketille 300 euron sakkorangaistuksen. Lisäksi KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov sai loukkaavasta kielenkäytöstä niin ikään sakkoa sekä varoituksen.

Liiton ratkaisu on herättänyt huomiota. Kaikki eivät ole tyytyväisiä rangaistuslinjaan, ja ainakin Twitterissä käytiin asiasta värikästä vääntöä.

Katso taklaus tästä linkistä (siirryt toiseen palveluun) ja päätä itse, oliko sakkorangaistus oikea tuomio.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.