Real Madridin päävalmentaja: ”Halutessaan seuralla on oikeus vaihtaa valmentajaa”

Carlo Ancelotti haluaisi jatkaa Real Madridin peräsimessä.

Carlo Ancelotti. Kuva: EPA/Javier Lizon

Real Madridin tie nousi pystyyn jalkapallon Mestarien liigan välierissä Juventusta vastaan. Juventus haki keskiviikkona Madridista 1-1-tasapelin ja eteni loppuotteluun yhteismaalein 3-2.

Carlo Ancelottin luotsaaman Real Madridin kausi ei ole mennyt nappiin, sillä Espanjan mestaruus on karkaamassa Barcelonalle ja hallitseva mestari ei selviytynyt Mestarien liigan finaaliin. Se, saako italialaisvalmentaja jatkaa espanjalaisen suurseuran peräsimessä myös ensi kaudella, on epäselvää.

- Tehtäväni ei ole miettiä tulevaisuuttani täällä. Jos seura on tyytyväinen siihen, mitä olen tehnyt täällä kahden vuoden aikana, niin sitten jään. Haluaisin jäädä tänne, mutta tiedän, miten asiat jalkapallossa menevät. Halutessaan seuralla on oikeus vaihtaa valmentajaa, Ancelotti selvitti Juventus-pelin jälkeen.

- Olen tyytyväinen työhöni täällä. Minulla on hyvät suhteet pelaajiin. Olen saanut seuralta tukea hyvinä ja huonoina hetkinä.

Real Madrid kompastui keskiviikkona huonoon viimeistelyyn ja Juventuksen hyvään maalivahtipeliin.

- Se oli pienistä asioista kiinni. Meillä ei ollut onnea mukana. Jos jotain pitää kritisoida, niin se on tapa, jolla pelasimme avausosassa. Kiitän pelaajia, sillä he ovat tehneet töitä todella kovaa, Ancelotti päätti.