1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Gareth Bale myönsi: "Viimeistelyni on ollut hieman ruosteessa"

Real Madridin hyökkääjä Gareth Bale on mielestään pelannut hyvin, vaikka myöntää, että hänen viimeistelynsä onkin ollut ruosteessa.

Gareth Bale. Kuva: EPA

Toista kauttaan Real Madridin riveissä pelaava hyökkääjä Gareth Bale on ollut viime aikoina kritiikin kohteena. Valtavalla siirtosummalla Real Madridiin siirtyneen Walesilaisen maalijyvä ei ole ollut kohdillaan viime peleissä. Brittimediassa Balea ollaan viemässä kovaa vauhtia takaisin Englannin Valioliigaan.

Keskiviikkona Real Madrid pelasi jalkapallon Mestarien liigan välierän toisessa osassa Santiago Bernabeulla 1-1-tasapelin Juventuksen kanssa. Avausosan italiassa viikko sitten voittanut torinolaisseura eteni loppuotteluun yhteismaalein 3-2.

25-vuotias Bale myönsi ottelun jälkeen Sky Sportsin haastattelussa, että hänen maalisihtinsä ei ole ollut tällä kaudella paras mahdollinen.

- Sitä mikä ei tapa, vahvistaa, Bale totesi ottelun tauottua Sky Sportsille.

- Tässä on ollut ylä- ja alamäkiä. Mielestäni olen pelannut hyvin. En ole tehnyt tärkeissä paikoissa niin montaa maalia kuin olisin halunnut, mutta yleisesti ottaen olen mielestäni pelannut hyvin. Viimeistelyni on ollut hieman ruosteessa tällä kaudella. Sitä pitää parantaa, Bale totesi.