1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Suarez ja Chiellini kohtaavat jälleen - sosiaalinen media räjähti

Sosiaalisessa mediassa levisi useita pilakuvia, kun Juventus varmisti paikkansa Mestarien liigassa. Tulos tarkoitti sitä, että Italian maajoukkueen luottotoppari Giorgio Chiellini kohtaa Luis Suarezin, joka puri häntä viime kesän MM-kisoissa.

Luis Suarez (oik.) ja Giorgio Chiellini viime kesän MM-kisoissa. Kuva: EPA

Luis Suarez sai neljän kuukauden pelikiellon, kun hän puri Girogio Chielliniä Uruguayn ja Italian välisessä MM-taistossa viime kesänä.

Kaksikko kohtaa ensimmäistä kertaa kohun jälkeen Mestarien liigan finaalissa Berliinissä. Suarez pyysi anteeksi puraisuaan tapauksen jälkeen ja Chiellini kertoi, että asia on kokonaan unohdettu.  Suarez kohtaa finaalissa myös Manchester Unitedin entisen puolustajan Patrice Evran, jota hän solvasi rasistisesti vuonna 2011.

Juventus varmisti eilen finaalipaikkansa Real Madridin Santiago Bernabeulla ja sosiaalinen mediassa mehusteltiin kamppailun jälkeen toden teolla Chiellinin ja Suarezin jälleennäkemisellä. Katso alta BBC:n kokoamia (siirryt toiseen palveluun) twiittejä.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.