Suora

  • CS:GO: IEM Chicago – välierät
  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Urheilukierros

Kanukkipakki on Rölli-peikon kaksoisolento - "Onko hän hyvännäköinen?"

San Jose Sharksin sympaattinen kanadalaispakki Brent Burns ei pahastunut, kun toimittaja vertasi häntä TV:stä tuttuun satuhahmoon.  

urheilu
Brent Burns
Brent BurnsYle

Kanada eteni MM-finaaliin lauantaina, kun joukkue kukisti kisaisäntä Tshekin maalein 2-0. Puolustaja Brent Burnsin mukaan avausmaali oli todella tärkeä kamppailussa.

- Peli oli sitä, mitä odotimmekin. Tiesimme, että he ovat hankala joukkue, ja että he tulevat ottelun alussa kovaa päälle yleisön tukemana. Oli tärkeää, että saimme ensimmäisen maalin, Burns kertoo Yle Urheilulle.

Kanada ei ole voittanut MM-kultaa kahdeksaan vuoteen ja viime vuosina joukkueen tie on pysähtynyt puolivälieriin. Burnsin mukaan kehno menestys ei ole tuonut ylimääräisiä paineita tänä keväänä.

- Joka vuosi meidän joukkue on aina erilainen, mutta kaikki haluavat voittaa. Kilpailu on tiukentunut. Tänne tullessamme halusimme antaa itsellemme mahdollisuuden voittaa ja nyt meillä on se mahdollisuus, Burns sanoo.

Haastattelun lopuksi Burns innostuu, kun hän kuulee muistuttavansa erästä suomalaista satuhahmoa, nimittäin Rölli-peikkoa.

- Onko hän hyvännäköinen? Omat lapseni eivät pelkää minua, mutta vaimoni voi olla eri mieltä, Burns virnistää.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat