Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Koripallosarja NBA:n varaustilaisuuden 14 parasta vuoroa jaetaan New Yorkissa

Heikoimmat seurat ovat vahvoilla, kun kesäkuun pelaajien varaustilaisuuden neljätoista ensimmäistä varausvuoroa arvotaan New Yorkissa.

urheilu
Koripallo.
EPA

Amerikan koripallosarja NBA:n tämän vuoden varaustilaisuus voi tarkoittaa vaikeiden aikojen päättymistä monelle seuralle. Toiset taas jäävät nuolemaan näppejään ja saavat New Yorkin arvontatilaisuudessa huonommat järjestysnumerot kesäkuun varaustilaisuuteen.

Varaustapahtuman neljätoista ensimmäistä varausvuoroa - eli mahdollisuus napata parhaat yliopisto- ja eurooppalaispelaajat muiden edestä - arvotaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

Arvonnassa kaudella huonoiten menestyneillä seuroilla on parhaat mahdollisuudet saada alkupään varausnumero. Varausvuorot arvotaan vastaavasti liigan neljäntoista huonoiten pärjänneen seuran kesken, eli pudotuspelijoukkueet eivät pääse draftin parhaimmistoa varailemaan.

Männäkauden huonoimmalla seuralla Minnesota Timberwolvesilla on 1/4-todennäköisyys napata himoittu ensimmäinen varausnumero. Seuraavaksi paras mahdollisuus ykkösvaraukseen on New York Knicksillä ja kolmanneksi Philadelphia 76ersilla.

Pienin todennäköisyys napata ykköslipuke on viime vuoden länsikonferenssin finaalin hävinneellä Oklahoma City Thunderilla - vain 0,005 prosenttia!

Tämän kauden draftiin on ilmoittautunut jälleen tukku laadukkaita pelaajia jenkki-yliopistoista ja kansainvälisiltä kentiltä. Lupausten kärkikolmikon muodostaa prospektisivustojen mukaan tällä hetkellä Kentuckyn yliopiston Karl-Anthony Towns, Duken Jahlil Okafor, sekä Kiinassa pelaava kongolainen Emmanuel Mudiay.

Varsinainen varaustilaisuus pidetään 25. kesäkuuta Brooklynissa, New Yorkissa.

Lähteet: Sports Illustrated

Suosittelemme

Tuoreimmat