Suora

  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Huuhkajapelurit isossa roolissa Puolassa: ”Satelee titteleitä”

Lech Poznańin suomalaiskaksikko on ollut isossa roolissa puolalaisseuran menestyksessä.

urheilu
Kasper Hämäläinen
Kasper Hämäläinen (oik.). ArkistokuvaTomi Hänninen

Kasper Hämäläisen ja Paulus Arajuuren edustama Lech Poznań johtaa Puolan jalkapallon pääsarjaa ja on vahvasti kiinni mestaruustaistossa kun vain neljä kierrosta on pelaamatta.

Seuran suomalaiskaksikko on ollut isossa roolissa Poznanin menestyksessä. Hämäläinen on iskenyt kymmenen tärkeää maalia ja Arajuuri on ollut todella vakuuttava keskuspuolustuksessa. Etenkin Arajuuri on kerännyt kehuja ja valintoja on tullut myös tähdistöjoukkueeseen.

- Juu, sille satelee kaikenlaisia titteleitä, Hämäläinen naurahtaa.

- Paukku on kyllä pelannut oikein hyvin ja ollut tärkeä pelaaja meille. Iso, hyvä poika, ja tehnyt muutaman maalinkin. Yhdessä vaiheessa onnistuttiin parissa pelissä samaan aikaan ja silloin täällä suomalaisuus oli oikein suosittua. Koetetaan pitää meidän lippua korkealla, Hämäläinen heittää.

Arajuuri oli ylemmän loppusarjan toisesta ottelusta sivussa pelikiellon takia ja Poznan hävisi. Toppari palasi taas keskiviikkoiseen otteluun - ja Poznan kaatoi Slask Wroclawin puhtaasti 3-0.

- Nyt saatiin mies takaisin askiin. Me tarvitaan isoja miehiä. Paukku tuo fyysisyyttä, mikä on joukkueelle hyvä olla. Hän voittaa palloja ja on vahva kaksinkamppailuissa. Etenkin keskityksissä hän on ollut väkevä, Hämäläinen kehuu.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat