Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jarkko Niemisen upea taistelu ei riittänyt - maailman ykkönen näytti tasonsa

Maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic voitti Jarkko Niemisen 6-2, 7-5, 6-2 Ranskan avoimen tennisturnauksen avauskierroksen ottelussa.

urheilu
Jarkko Nieminen
AFP / Lehtikuva

Jarkko Nieminen joutui kovimman mahdollisen haasteen eteen Ranskan avoimen tennisturnauksen avausottelussaan, kun vastaan asettui maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic. Loistavassa vireessä koko kauden ollut Djokovic on voittanut tällä kaudella Australian avoimet ja neljä Masters-turnausta.

Djokovicin hyökkäys- ja puolustuspelin yhdistelmä on sellainen, johon kenelläkään on tällä hetkellä todella vaikea löytää vastausta. Nieminen onnistui siinä loistavasti toisessa erässä. Serbin voittolukemat olivat 6-2, 7-5, 6-2.

Nieminen oli hyvin mukana ottelun alussa, mutta Djokovic paransi ensimmäisen erän loppua kohden ja vei erän 6-2.

Toisessa erässä Suomen tennisykkönen otti todella aggressiivisen otteen ja piti tempoa yllä. Kun Djokovic teki samaan aikaan virheitä, Nieminen johti toista erää upeasti 5-2. Erän lopulla Djokovic osoitti jälleen kerran tasonsa, otti murron takaisin ja vei erän 7-5.

Kolmannen erän alussa näytti siltä, että Niemisen paras vaihe oli jo ohi. Djokovic karkasi nopeasti 4-0 -johtoon. Nieminen ei antautunut kuitenkaan helposti, vaan pakotti serbin taistelemaan otteluvoitosta. Kolmas erä meni lopulta Djokovicille 6-2. Maailman ykkönen jatkaa toiselle kierrokselle ja pääsee jatkamaan uransa ensimmäisen Ranskan avoimen metsästystä.

Suosittelemme

Tuoreimmat