Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu
  • Sykähdyttävin urheiluhetki

Koripalloliitto Hongan konkurssihakemuksesta: Aikamoinen yllätys

Korisliigassa on parhaillaan menossa liigalisenssien hakuaika, joka päättyy toukokuun viimeinen päivä.

urheilu
Koripallo yleinen
EPA

Koripalloliitossa otettiin Korishonka Oy:n konkurssihakemus vastaan tyrmistyneenä.

- Kyllä tämä iso yllätys oli, sain siitä tiedon tiedotusvälineiltä, kertoi mietteliäs Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Walden.

Korisliigassa on parhaillaan menossa liigalisenssien hakuaika, joka päättyy toukokuun viimeinen päivä. Liigajoukkueiden lisensseistä päättää puolestaan Koripalloliiton sarjalisenssiyksikkö 15.6. Lisenssi edellyttää mm., että seuralla on taloudelliset edellytykset kunnossa ja aiemmat velvoitteet hoidettu.

- Ainoastaan kolmelta liigaseuralta on tullut lisenssihakemus, ja niiden joukossa ei ole Hongan miesten liigajoukkuetta. Usein nämä hakemukset tippuvat hieman ennen määräpäivää, kertoo kilpailutoiminnan johtaja Tom Westerholm.

Honka jäi päättyneellä kaudella liigassa viimeiseksi, mutta sai pitää sarjapaikkansa, kun liigajoukkueiden määrää nostettiin ensi kaudeksi. Ensi kaudella Korisliigassa nähtäneen Hongan tilalla jokin muu joukkue.

- Järjestyksessä divarin puolelta olisi paikka menossa Uudenkaupungin Korihaille, joka oli sarjassaan kakkonen. Korisliigaan on ehdolla aina se joukkue, joka on ensimmäisenä varasijalla, kertoo Tom Westerholm Koripalloliitosta.

Suosittelemme

Tuoreimmat