Brittiseurat kiinnostuneita Huuhkajien maalivahdista

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Niki Mäenpää herättää kiinnostusta Englannin Mestaruusarjassa.

Kuva: Tomi Hänninen

Huuhkajien maalilla vuonna 2008 debytoinut ja vuodesta 2012 lähtien säännöllisesti maajoukkueessa esiintynyt Niki Mäenpää pelasi viime maanantaina viimeisen ottelunsa hollantilaisen VVV-Venlon tolppien välissä.

The Argus -lehden mukaan 30-vuotiaan Mäenpään otteita ovat seuranneet Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ainakin Brighton ja Nottingham.

Mäenpään asiainhoitaja Richinel Bryson kertoi aiemmin, että Englannin kentille haluavan suomalaisen kintereillä olisi myös yksi Valioliigaseura.

Brightonin edustajat olivat katsomassa, kun Mäenpään edustama VVV-Venlo hävisi NAC Bredalle 0-3 ja menetti samalla tappion myötä nousumahdollisuudet Hollannin pääsarjaan.

Mäenpää oli rumista luvuista huolimatta joukkueensa parhaimistoa, eikä rökälehäviö tiputtanut suomalaismolarin osakkeita Brightonin silmissä.

Mestaruussarjassa 14:nneksi sijoittunut Nottingham Forest on liittynyt viimeisimpänä joukkueena vapaana agenttina olevan Mäenpään jahtiin. The Argusin mukaan suomalainen lentää Englantiin ja tapaa Nottighamin seurajohdon maanantaina.

Newcastlen lainamolari Karl Darlow jätti kauden päätteeksi Nottinghamin ja joukkue tarvitsee uuden ykkösvahdin.

Lue alkuperäinen uutinen täältä (siirryt toiseen palveluun)