Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, pudotuspelit
  • Futsal-liiga, Miesten 2. loppuottelu Leijona Futsal - KaDy

"Blatterille ei jäänyt vaihtoehtoja"

Sepp Blatterille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin eroaminen, arvioi tapausta tiiviisti seurannut Ylen toimittaja Sampo Vaarakallio.

urheilu
Kansainvälisen jalkapalloliiton puheenjohtaja Sepp Blatter.
Sepp Blatterin kujanjuoksu päättyi tiistaina.EPA

Sepp Blatterin paine nousi niin kovaksi, ettei hänelle jäänyt muita vaihtoehtoja kuin erota Kansainvälisen jalkapalloliiton (Fifa) puheenjohtajan tehtävästä.

- Fifaa varjostaneet korruptiotutkimukset ovat tulleet kaiken aikaa lähemmäs Blatteria. Silmukka kiristyi eikä Blatterille jäänyt muita vaihtoehtoja kuin erota, tapausta tiiviisti seurannut Ylen toimittaja Sampo Vaarakallio arvioi Urheiluruudussa.

- Toinen iso tekijä oli sponsorien kaikkoaminen Fifan taustalta. Ja kolmas tekijä Blatterin eron taustalla oli, että Euroopan jalkapalloliiton nostama paine nousi jo todella kovaksi, Vaarakallio mietti.

Vaarakallio painotti, ettei Fifan nurkkia siivottu vielä todellakaan puhtaiksi.

- Pöytä ei ole vielä missään tapauksessa puhdas. Tutkimukset Fifan toiminnasta ovat vasta alkuvaiheissaan, jälkipyykkiä riittää pestäväksi, Vaarakallio painotti.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat