Olympiavoittajan Timanttiliiga päättyi lääkärin vastaanotolle: "Täysin pöyristynyt"

Aitajuoksija Sally Pearson kaatui Timanttiliigan Rooman osakilpailussa. Hänen vasemmassa kädessään todettiin murtumia.

urheilu
Sally Pearson
SallyPearson hymyilytti vielä Rooman Timanttiliigan lehdistötilaisuudessa.EPA/CLAUDIO ONORATI

100 metrin aitajuoksun olympiavoittaja Sally Pearsonin Rooman Timanttiliigan osakilpailu päättyi ennen aikojaan. Viidennellä aidalla kaatunut australialainen jäi huutamaan kivusta radan pintaan. Samalla hän piteli vasenta rannettaan.

Australian yleisurheiluliiton tiedotteen mukaan Pearsonin vasemman käden värttinäluussa ja kyynärluussa todettiin murtuma. Samalla ne menivät sijoiltaan.

Hänet leikataan heti Roomassa.

– Hän on erittäin hyvän kirurgin käsissä Roomassa. Pearson on ymmärettävästi täysin pöyristynyt loukkaantumisesta. Samalla hän kokee suuria kipuja, tiedotteessa todetaaan.

Pearsonin MM-kilpailut ovat loukkaantumisen takia vaarassa. Australian liitto ei lähtenyt kuitenkaan vielä spekuloimaan mahdollista kisareissun peruuntumista.

– On vaikea vielä sanoa loukkaantumisen vaikutuksia loppukauteen. Pearson toivoo kilpailevansa elokuussa MM-kisoissa Pekingissä.

Pearson ei ollut ainoa, joka kaatui dramaattisessa juoksussa. Maailmanmestari Brianna Rollins kaatui myös kilpalussa. Samoin myös kauden kärkituloksen haltija Jasmin Stowersilla oli haasteita. Hän pääsi maaliviivan yli vasta ajassa 25,21.

Kilpailun voitti yhdysvaltalainen Sharika Nelvis ajalla 12,52. Toiseksi sijoittui Dawn Harper-Nelson, joka jäi Nelvisistä seitsemän sadasosaa.

Lähteet: AFP, Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat