1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Loukkaantuneen Juventus-topparin tunteikas viesti - "Loppuun saakka!!!"

Giorgio Chiellini päivitti Facebook-sivulleen vuodatuksen, jossa hän kannustaa omiaan kohti Mestarien liigan voittoa.

Kuva: AFP / Lehtikuva

Giorgio Chiellini ei pysty pelaamaan, kun Juventus ja Barcelona kamppailevat Mestarien liigan loppuottelussa Euroopan ykkösseuran tittelistä. Torinolaisten toppari loukkasi pohjettaan eikä kyennyt toipumaan lauantaihin mennessä.

Italian maajoukkueen luottojyrä on kuitenkin päivittänyt Facebook-sivulleen tunteikkaan viestin, jossa valaa uskoa seuratovereihinsa.

- Pelaaminen Mestarien liigan finaalissa on ollut minun ja miljoonien lapsien haave, mutta joskus kohtalo on outo. Ymmärsin saman tien loukkaantumiseni vakavuuden, mutta toivoin olevani väärässä tai ainakin pystyväni toipumaan ennätysajassa. Olen onnistunut siinä aiemmin, mutta tällä kertaa se oli mahdotonta, Chiellini vuodattaa.

- Juventus koostuu hienoista miehistä ja hienoista pelaajista ja olen varma, että joukkueeni taistelee kovemmin kuin koskaan. He näyttävät maailmalle sisun, voiman ja päättäväisyyden, jonka itse olisin pannut tähän finaaliin ja yhdessä saavutamme unelmamme.

- Ystäväni, olen kanssanne huomenna kannustaakseni ja kärsiäkseni yhden tavoitteen eteen... VOITTAAKSEMME TÄMÄN POKAALIN!!! Voittaminen ei ole tärkeään, se on ainoa asia, joka merkitsee... loppuun saakka!!!

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.