Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Anton Kuivanen saa odotetun mestaruusrevanssin

Vapaaottelija Anton Kuivanen saa revanssimahdollisuuden kevytsarjan mestaruusvyöhön.

urheilu
Vapaaottelija Anton Kuivanen rannalla
Anton KuivanenYle

Anton Kuivanen pääsee kamppailemaan kevytsarjan mestaruusvyöstä Helsingin Kulttuuritalolla syykuussa. Vapaaottelija Kuivanen saa revanssin Eric Reynoldsista CAGE 31 -tapahtumassa 19. syyskuuta.

Edellisessä kohtaamisessa Reynold tyrmäsi Kuivasen vasta 30 sekunnin jälkeen.

– On hienoa päästä maksamaan Reynoldsille potut pottuina! Olen halunnut tän matsin siitä lähtien kuin heräsin tyrmättynä ja menin onnittelemaan Reynoldsia voitosta. Hän lupasi silloin mulle revanssin ja nyt sen aika vihdoin koittaa. Oma missio on, ettei historia pääse toistamaan itseään, joten tällä kertaa en anna Reynoldsille mitään mahdollisuuksia voittoon, Kuivanen tuumaa tiedotteessa.

Revanssi piti otella jo vuosi sitten CAGE23-tapahtumassa. Kamppailu jouduttiin kuitenkin perumaan, kun Kuivanen loukkaantui. Suomalaisottelija on edellisen Reynoldsin kohtaamisen jälkeen voittanut neljä ottelua ja hävinnyt yhden.

– Sanotaan, että mies on niin hyvä kuin hänen edellinen matsinsa, joten nyt aion kuitata tappion ja sammuttaa Reynoldsin valot. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista. Kyse on vaan siitä, että Ericillä on jotain mikä kuuluu mulle. Kesän agendalla on rakentaa omaan repertuaariin pari tyrmäävää asetta lisää, joita Reynolds pääsee ensimmäisenä maistelemaan, Kuivanen kertoo.

Lähteet: CAGE:n tiedote.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat