Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Huuhkajien peli kuin kulttielokuvasta - "Jotain on pakko muuttaa"

Joel Pohjanpalolla ei ole erityisen lämpimiä muistoja EM-karsintojen edellisestä ottelusta Unkaria vastaan. Hyökkääjä toivoo muutoksia, jotka edistäisivät maalintekoa.

urheilu
Suomen maajoukkueen Joel Pohjanpalo
Tomi Hänninen

Vaikka Suomen jalkapallomaajoukkueen lempinimi on Huuhkajat, ovat viime ottelut muistuttaneet elokuvaa Päiväni murmelina.

Joel Pohjanpalon mielestä 0-1-tappioon päättynyt EM-karsintojen vieraspeli Unkaria vastaan ja kitkerä häviö Virolle olivat sukua toisilleen.

Unkarin voittomaalin iski Zoltan Gera päällään topparien välistä, Viron toisen osuman Ats Purje Artur Pikkin keskityksestä.

- Pelasimme hyvin, saimme tilanteita aikaan, emme tehneet maalia ja kaveri teki omasta virheestä. Tällaisia nämä pelit ovat olleet ja nyt jotain on pakko muuttaa, kaikki sen meistä tietävät, Pohjanpalo sanoo.

Kakkosbundesliigan Fortuna Düsseldorfissa 20-vuotias kärki teki 11 maalia ja oli joukkueensa toiseksi tehokkain maalintekijä sarjassa.

Jotenkin maalivire pitäisi saada esiin myös maajoukkueessa.

- Sitä tässä nyt toivotaan. Totta kai nämä pelit tulevat paljon kauden jälkeen, mutta sillä ei ole nyt mitään merkitystä, hyökkääjä pyörittelee.

- Onneksi päästiin nyt pelaamaan ja tatsi on jälleen hallussa lauantaita varten, joka on tärkein matsi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat