Kehuja saaneen Teemu Pukin ura jatkuu Tanskassa - ”Hän on tuonut hyökkäykseemme paljon laatua”

Teemu Pukin maalivainu on tehnyt vaikutuksen tanskalaisiin. Suomen maajoukkuehyökkääjä on tehnyt pitkän sopimuksen Bröndbyn kanssa.

urheilu
Teemu Pukki
Teemu Pukki. Tomi Hänninen

Tanskalainen jalkapalloseura Bröndby uutisoi perjantaina nettisivuillansa, että joukkue on tehnyt Teemu Pukin kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Pukki pelasi päättyneellä kaudella Bröndbyn paidassa lainasopimuksella Skotlannin Celticistä. Yhdeksän maalia tehnyt 25-vuotias Pukki oli tanskalaisjoukkueen paras maalintekijä viime kaudella.

Sitä, paljonko Bröndby pulitti Huuhkajien luottopelaajasta skottiseuralle, ei paljastettu.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Teemuun. Hän on ollut heti ensimmäisestä päivästä lähtien selvä vahvistus seuralle. Hän on tuonut hyökkäykseemme paljon laatua. Teemu on tehnyt paljon tärkeitä maaleja ja hän prässää hyvin vastustajan puolustajia. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet pitkällä sopimuksella, Bröndbyn urheilujohtaja Per Rud kehui Pukkia.

Bröndby sijoittui viime kaudella Tanskan liigassa kolmanneksi. Bröndby on yksi Tanskan menestyneimpiä seuroja ja tekemässä paluuta huipulle. Liigamestaruuksia on tilillä kymmenen ja eurokentilläkin se teki mainetekoja 80- ja 90-luvuilla.

Lähteet: Bröndbyn nettisivut

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat