Suora

  • DreamHack Open Fall 2020

Puolustava mestari ulos US Openista

Martin Kaymerin peli US Openin toisella kierroksella takkuili kymmenenneltä väylältä lähtien ja puolustava mestari putosi jatkokierroksilta.

urheilu
Martin Kaymer lyö palloa.
AFP / Lehtikuva

Saksalainen ei saanut peliään kulkemaan avauskierrosta paremmin myöskään US Openin toisena päivänä. Ensimmäisen kierroksen tulos, 72 lyöntiä, huononi vielä kahdella lyönnillä ja puolustava mestari putosi jatkokierroksilta yhteistuloksella kuusi yli parin.

Kaymer ei suinkaan ollut ainoa huippunimi, jonka peli ei Chambers Bayssä kulkenut. Myös yksinä ennakkosuosikkeina kisaan lähteneet Bubba Watson ja Rickie Fowler putosivat kahden pelipäivän jälkeen ratkaisukierroksilta. Watson käytti kahden päivän aikana yhden lyönnin Kaymeriä enemmän ja Fowlerin peli tökki vielä enemmän. Hänen turnauksensa päättyi tulokseen 14 yli parin.

Turnaus oli surkea myös koko kauden vaikeuksissa olleelle Tiger Woodsille. Hänen loppusijoituksensa on 150. – par-tulos ylittyi 16 lyönnillä.

Kisan kärkeen kahden kierroksen jälkeen nousivat yhdysvaltalaispelaajat Jordan Spieth ja Patrick Reed. He ovat käyttäneet kahteen kierrokseen 135 lyöntiä mieheen ja ovat tuloksessa viisi alle.

Lähteet: AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat