Neljän kärki karkumatkalla US Openissa

Jason Day, Dustin Johnson, Braden Grace ja Jordan Spieth jakavat kärkipaikkaa kolmen pelatun kierroksen jälkeen. Nelikko on pelannut tulokseen neljä alle parin ja etua viidettä sijaa jakaviin pelaajiin on kolme lyöntiä.

urheilu
Dustin Johnson
EPA/Paul Buck

Kolmen kierroksen jälkeen US Openin kärjessä golfaa neljä miestä: Jason Day, Dustin Johnson, Braden Grace ja Jordan Spieth. Kolmannen päivän parasta peliä nelikosta pelasi Jason Day, joka selvitti kierroksen alle ihannetuloksen.

Day kokosi itsensä upeasti edellisen kierroksen vaikeuksien jälkeen. Australialainen lyyhistyi toisena päivänä kesken kierroksen, mutta selvisi huimauksesta ja jatkaa nyt turnausta hienoista asetelmista.

Jordan Spiethin kolmas kierros lipsahti yhdellä yli ihannetuloksen. Hänellä oli mahdollisuudet huomattavasti parempaan kierrokseen, sillä hän pelasi itselleen kolme hyvää birdeapaikkaa. Ne jäivät kuitenkin käyttämättä ja Spieth lähtee päätöskierrokselle jaetulta ykkösijlta.

Dustin Johnson ja Braden Grace kiersivät Cambers Bayn kentän kolmannella lenkillä pariin. Kärkinelikosta eteläafrikkalaisella Gracella on kisasta allaan paras kierros – hän kiersi ensimmäisen päivän tulokseen viisi alle parin.

Parhaissa takaa-ajoasemissa päätöskierrokselle starttaavat yksi alle parin tuloksella Louis Oosthuizen, Cameron Smith, J.B. Holmes sekä parhaana eurooppalaisena irlantilainen Shane. Eteläafrikkalainen Oosthuizen on tehnyt kisan aikana hyvän nousun, sillä ensimmäiseltä kierrokselta tuloskorttiin merkittiin seitsemän lyöntiä yli ihannetuloksen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat