Sanasota Englannin ja Ruotsin kohtaamisen alla - "Juustohampurilainen maksaa enemmän"

Ruotsalaispelaajat yhtyvät Rio Ferdinandin näkemyksiin siitä, että englantilaiset pelaajat ovat yliarvostettuja hintaansa nähden.

Tottenhamin Harry Kane on yksi Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kirkkaista tähdistä. Kuva: EPA

Ruotsi ja Englanti ottavat illalla yhteen alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa. Ruotsin vasen pakki Ludwig Augustinsson heitti kohtaamisen alla vettä myllyyn kommenteillaan. Augustinsson totesi englantilaispelaajien olevan yliarvostettuja hintaansa nähden.

- Jotkut pelaajat maksavat hurjasti Englannissa. He ovat todellista arvoaan kalliimpia. Mielestäni englantilaiset pelaajat ovat hiukan yliarvostettuja, Augustinsson totesi Sportbladetille. (siirryt toiseen palveluun)

Ruotsin John Guidetti on samoilla linjoilla, vaikka hän suhtautuukin omaan markkina-arvoonsa huumorilla. 

- Juustohampaurilainen maksaa enemmän kuin minä, Guidetti virnisti.

Vaikka Englannin riveissä pelaa Harry Kanen tapaisia tulevaisuuden tähtiä, on myös saarivaltakunnassa esitetty samanlaisia kantoja kuin Ruotsissa. Uransa keväällä päättänyt Rio Ferdinand avautui englantilaisten liian suuresta markkina-arvosta lauantaina.

Englannin joukkueessa ruotsalaisten kommentit eivät hetkauta. Ruotsalaisten lainaukset on teipattu ruokailutilan seinään.

- Tulimme lounaalle ja näimme kommentit seinällä. Jätkät katselivat niitä, kun tulimme sisään. Saimme siitä hyvän keskusteluaiheen ruokapöytään, Norwichin laituri Nathan Redmond kertoi BBC:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Paineet illan ottelussa ovat kovapalkkaisten englantilaisten puolella, sillä joukkue hävisi avausottelun Portugalille 0-1, kun Ruotsi yllätti Italian luvuin 2-1.