Suora

  • Jalkapallon naisten maaottelu: FIN - ISL
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CHN - ESP
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: RSA - GER
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon naisten maaottelu Suomi - Islanti 17.6.
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NGA - FRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: KOR - NOR
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

US Openin hävinnyt Wayne Gretzkyn vävypoika: Poikani on paras pokaali

Dustin Johnson on legendaarisen jääkiekkoilijan Wayne Grezkyn vävykokelas, sillä hän on kihloissa mallina ja laulajana tunnetuksi tulleen Paulina Grezkyn kanssa.

urheilu
Dustin Johnson
EPA/Paul Buck

Yhdysvaltain Dustin Johnsonin uran ensimmäinen Major-voitto oli US Openissa lähempänä kuin koskaan. Johnson pääsi yrittämään voittoputtia alle neljästä metristä, mutta sai pallon reikään lopulta vasta kolmella putilla. Kahdella yrityksellä voitosta olisi käyty uusintakamppailu Jordan Spiethin kanssa.

- Tämä on kovaa. Minulla oli kaikki maailman mahdollisuudet voittoon, mutta en tiedä mitä puttipelissä tapahtui, Johnson kommentoi surkeana kisan jälkeen.

Johnson on taistellut viimeisellä kierroksella Major-voitosta sekä US Openissa, että PGA mestaruusturnauksessa jo vuonna 2010. British Openissa hän oli kakkonen vuonna 2011. Kaksi kuukautta sitten US Mastersissa tuli jaettu kuudes sija.

Johnson on legendaarisen jääkiekkoilijan Wayne Grezkyn vävykokelas, sillä hän on kihloissa mallina ja laulajana tunnetuksi tulleen Paulina Grezkyn kanssa. Pari sai esikoisensa tammikuussa.

- Näen Waynen hetken kuluttua, ja varmasti puhumme tästä tappiosta. Hänkin on kokenut urallaan kaikenlaista. Loppujen lopuksi golf on kuitenkin vain golfia. Saan nostaa päivän päätteksi syliini pokaaleista arvokkaimman, oman poikani, Johnson muistutti.

Johnson tuntuukin saaneen elämänsä raiteilleen. Vuosi sitten heinäkuussa hän ilmoitti jäävänsä sivuun PGA-kiertueelta henkilökohtaisten ongelmien takia. Golf Magazine raportoi tuolloin, että syynä olisi ollut kokaiini. Johnson itse ei ole kommentoinut asiaa. Syyskuussa Paulina Grezky ilmoitti parin vauvauutisen.

Lähteet: Reuters

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat