Vahid Hambo some-kohusta: "Haetaan turhaan otsikoita, kun ei ymmärretä huumoria"

Turun Interin Vahid Hambo on ainakin kuukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta mitään kaunoja ei ole tilanteesta syntynyt Twitter-kohusta huolimatta.

urheilu
Vahid Hambo teki melkein hattutempun Rovaniemen illassa.
Juha Mäntykenttä / Yle

Alkukauden huimalla tavalla aloittanut, mutta lähiaikoina kovia takaiskuja loukkaantumisten muodossa kärsinyt Interin Vahid Hambo pysyy sivussa peleistä ainakin kuukauden.

Miehen nilkkavamma on kuitenkin puhuttanut myös Twitterissä, sillä Hambon Snapchat-tililtä on leviämään lähtenyt kuva, jossa on miehen kipsattu jalka kuvatekstillä "Kiitos Minkenen. Runkku."

Hambo kuitenkin vakuuttaa, että mitään kaunoja ei ole KTP:n Valeri Minkestä kohtaan, eikä ole ollut missään vaiheessa. Miehen mukaan joku on vain päättänyt saada itsensä otsikoihin hänen vitsinsä kustannuksella.

– Tästä loukkaantumisesta nyt on jo viikko aikaa ja missään vaiheessa en ole mitään sanonut siihen suuntaankaan, että olisi jotain kaunoja tai huonoja fiiliksiä. Tästä nyt haetaan ihan turhaan otsikoita kun ei haluta edes tajuta huumoria, Hambo kertoo Yle Urheilulle.

Interin kärkimies vakuuttaa, että kuva oli suunnattu kaveriporukalle ironiseksi vitsiksi, jollaisena se olisi pitänyt kaikkien ymmärtää. Loukkaantumisiahan jalkapallossa sattuu.

– Snapchat on suunnattu kavereille enkä ole tuota kuvaa koskaan Twitteriin tarkoittanut, mutta en halua siitä sen enempää. Nyt vaan haluan kuntouttaa jalan ja päästä pelikuntoon jatkamaan siitä mihin viimeksi jäin.

Loukkaantuminen turhauttaa aina

Hambolle laitettiin kipsi nilkkaan eilen ja sitä pidetään viikko, jonka jälkeen treenaaminen aloitetaan vesijuoksulla ja muulla kuntoutuksella. Mies on sivussa noin kuukauden päivät.

– Ensimmäisenä päivänä tietenkin otti kovaa päähän, mutta nyt koko juttu on sisäistetty ja käsitelty ja huomio kiinnitetty kuntoutukseen. Ensin otan tässä ihan iisisti pari päivää.

Mies odottaa pelikentille pääsyä ja on tyytyväinen siitä, että joukkuekaverit jatkavat hyviä esityksiä silläkin aikaa kun hän on sairastuvalla.

– Se antaisi loppukauteen tietysti tosi paljon lisämotivaatiota pelata mitaleista kuin jostain muista sijoista loppukaudella. Odotan kovasti tietysti että itsekkin pääsen pelaamaan loppukaudesta tärkeitä pelejä sitten.

Katso kuva Hambon lähettämästä Snapchat-kuvasta alta.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat