Suora

  • Elävä arkisto esittää

Ari Mannio: “Nyt kilpaillaan viimeisestä paikasta Pekingiin”

Ari Mannio kilpailee Paavo Nurmi -kisoissa torstaina. Suurena panoksena kilpailussa on viimeinen paikka elokuun Pekingin MM-kisoihin.

urheilu
Ari Mannio
Tomi Hänninen

Viimeksi New Yorkin Timanttiliigassa kisannut Ari Mannio osallistuu torstaina järjestettävään Paavo Nurmi Gamesiin. Muutaman viikon tauolla kisakentiltä olleella Manniolla ei kuitenkaan tunnu olevan suurempia paineita kilpailusta.

- Nyt on kauden ensimmäinen kisa missä on Suomen ykkösrivi viivalla niin tosi kutkuttava ja odottava fiilis, Mannio kertoo.

Miehen omien sanojen mukaan valmistautuminen kisaan on sujunut hyvin. Salaisuudekseen hän paljastaa maltin harjoitellessa ja tämä lieneekin myös syy alkukauden hyviin suorituksiin. Tulosta Mannio ei lähde etukäteen spekuloimaan, mutta luottaa hyvän heittotunteen riittävän onnistuneeseen tulokseen.

- Tänä talvena ei ole pystynyt heittämään ihan niin paljon, että kyllä se vaan ikää alkaa tulemaan ja alkaa tulemaan kilometrit täyteen kropassa niin pakko sitä määrää on vähän vähentää.

- Että sais hyvän tunteen siinä heitossa, että jos se tuntuu hyvältä niin kyllä mittakin sitten kiittää, Mannio kommentoi huomisen kisan odotuksiaan.

Samassa kisassa kilpailee myös muita keihään suomalaisia huippunimiä. Kisassa on mukana oma jännityksensä, sillä Pekingin MM-kisoihin on jäljellä enää yksi paikka. Lippunsa kisakoneeseen ovat lunastaneet jo Tero Pitkämäki ja Antti Ruuskanen

- Tottakai sitä yrittää voittaa kaikkien päänahkoja. Kaksi paikkaa Pekingiin on varmoja, että kilpaillaan siitä viimeisestä paikasta kuka siellä tuleekin sitten kilpailemaan, Mannio kommentoi.

Olivia Jauhiainen, Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat