Suora

  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Ville-Veikko varasti taas show’n – ”Hoidan jonkun varastamaan häneltä lippiksen”

Kankaanpään Mailan Ville-Veikko Olli oli kentän paras pelaaja, kun Länsi kaatoi Idän Hyvinkäällä pelatussa A-poikien arvo-ottelussa 1-0 (5-2, 2-2).

urheilu
Pesäpallo yleiskuva
Tomi Hänninen

Lännen lukkari Ville-Veikko Olli oli ottelun paras pelaaja, kun Länsi juhli voittoa Idästä A-poikien 58. arvo-ottelussa. Länsi vei ottelun lukemin 1-0 (5-2, 2-2). Olli palkittiin toista vuotta putkeen kentän parhaana, kun viime kesänä Seinäjoella hän oli B-poikien ykkönen.

Pokkaako nuorukainen ensi vuonna miesten ottelun parhaan pelaajan palkinnon?

– En ehkä sitä lupaa vielä. Toivotaan, että joskus pääsee miehiinkin pelaamaan, Kankaanpään Mailan 17-vuotias lukkari hymyili.

Idän pelinjohtaja Mikko Pirhoseltakin irtosi hymy lehdistötilaisuudessa, vaikka Ollin kovat suoritukset lautasen äärellä tylsistyttivät Idän sisäpeliä.

– Olen kahdesti ollut Idän kaarella ja Olli on ollut lautasen äärellä. Seuraavan kerran hoidan jonkun varastamaan häneltä lippiksen tai jotain. Aivan tekemätön paikka, vuosi sitten B-poikia luotsannut Pirhonen sanoi.

Avausjaksolla Itä avasi juoksunteon, mutta Länsi meni Ollin johdolla menojaan ja vei jakson 5-2. Toisella jaksolla Lauri Rönkkö ja Teemu Juntunen näyttivät venyttävän pelin supervuoropariin. Länsi kuitenkin nousi neljännessä vuoroparissa, kun Miika Anttila ja Markus Hallasuo onnistuivat.

Idällä oli vielä neljännen tasoittavalla mahdollisuus supervuoropariin, kun Teemu Juntunen pääsi viimeisenä lyöjänä kolmostilanteeseen. Jakson voittojuoksu näytti tulevan viimeisellä lyönnillä, kun Juntusen kumura viuhui kohti kolmospuolta. Saku Hakkarainen huudatti kuitenkin Hyvinkään yleisöä upealla syöksykopilla, joka päätti ottelun.

– Voittava suoritus, tiivisti Olli.

Itä-Länsi-tapahtuma jatkuu lauantaina naisten ottelulla. Suora lähetys Yle Puheessa kello 16 alkaen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat