Suora

  • Urheiluruutu
  • Heikki Nivan on valittava: Snookerammattilainen tai voimisteluvalmentaja

Suomen 49erFX-tiimit hyvissä asemissa EM-purjehduksessa

Portugalissa purjehdittiin keskiviikkona 49erFX –luokan Euroopan mestaruuskisojen kolmas päivä.

urheilu
Suomen 49erFX -tiimi
Suomen 49erFX -tiimiRachel&Richard/Ocean Images

Suomen molemmat tiimit purjehtivat kaksi mainiota lähtöä ja jatkavat huomenna kisaansa "kultaryhmässä" sijoilta 15 ja 16. .

Sinem Kurtbay ja Silja Kanerva purjehtivat tänään sijat 7 ja 5 ovat nyt kokonaissijalla 15. Tiimin Kippari Sinem Kurtbay oli tyytyväinen päivään.

- Ihan hyvä päivä. Tuuli oli kovempaa ja aallokot todella korkeita, joten oli viime päivistä poikkeavat olosuhteet, Kurtbay kertasi.

- Huomenna jatkamme taas kolmella lähdössä ja olemme hyvissä asemissa. Yhdeksässä tulevassa lähdössä voi tapahtua vielä paljon, hän totesi.

Noora Ruskola ja Camilla Cedercreutz purjehtivat päivän kahdessa lähdössä sijat 10 ja 8 ja ovat heti Kurtbayn ja Kanervan perässä sijalla 16.

Noora Ruskola ei ollut aivan tyytyväinen päiväänsä, sillä keli oli heidän radallaan varsin kovatuulinen ja aallokkoinen.

- Ihan okei. Olisimme voineet purjehtia vielä paremminkin, mutta keli oli kyllä aika hurja.

- Toisen lähdön viimeisellä lenssillä menimme ihan kunnolla ympäri, mutta onnistuimme silti pitämään sijamme maaliin tullessamme. Se on aika harvinaista, että pystyy paikkansa pitämään, Ruskola nauroi.

Molemmat tiimit totesivat, että EM-regatta tuntuu pitkälle nykyisiin neljän päivän maailmancupeihin verrattuna, mutta antaa myös paljon mahdollisuuksia. Euroopan mestaruus ratkeaa lauantaina.

Lähteet: Suomen Purjehdus ja Veneily

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat