Huhut Räikkösen korvaajasta naurattavat: "Ne ovat räjähtäneet käsiin"

Daniel Ricciardo on nimetty yhdeksi ehdokkaaksi Ferrarille, jos Kimi Räikkösen taival tallissa päättyy tähän kauteen. Red Bullin kuskia juorut huvittavat.

Kuva: EPA

Puheet Kimi Räikkösen seuraajasta Ferrarilla eivät laannu, vaikka suomalaisen jatkostakaan ei ole vielä varmuutta. Red Bullin kuljettaja Daniel Ricciardo on yksi heistä, joita italialaistalliin on kaavailtu.

– En edes tiedä, mistä juorut oikeastaan käynnistyivät. Ne ovat kuitenkin räjähtäneet käsiin, Ricciardo naureskeli F1-sarjan virallisilla kotisivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Hänellä oli oma selityksensä sille, miksi juorut jatkuvat niin voimakkaina.

– Tällä hetkellä Ferrari on ehkä ainoa talli, jonka kuljettajan paikka on auki. Siksi minun ja muutaman muun nimet ovat liitetty heihin.

Australialaista tilanne lähinnä huvittaa.

– Onhan se vähän vitsi. Hauskaa, mutta nämä asiat tuovat keskusteluumme vaihtelua. Tietysti on hienoa, että minut liitetään huipputalliin. Olisi myös kiva tietää, ovatko muutkin tallit yhtä kiinnostuneita. Mutta olen nytkin kärkitallissa.

Ricciardo ei myönnä, että hänellä olisi ollut minkäänlaista yhteydenpitoa Ferrarin kanssa.

– Olen itseni manageri. En ole käynyt mitään neuvotteluja – tai oikeastaan olemme puhuneet epäsuorasti näin median välityksellä, kuski heitti.

Ricciardon ja Red Bullin kausi ei ole mennyt odotetun lailla. Australialainen loisti viime kaudella, mutta on nyt kokonaiskilpailussa vasta seitsemäntenä. Hänen paras sijoituksensa on Monacon viides sija.