Suora

  • Urheilustudio
  • Zao, naisten kilpailu
  • Wengen, miesten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Wengen, miesten alppiyhdistetyn pujottelu

Kärppien superlupausta ylistetään Pohjois-Amerikassa - "Uskomaton pelinäkemys"

Kärppien superlupaus Sebastian Aho täräytti hattutempun heti ensimmäisessä testiottelussaan Carolinan NHL-joukkueen testileirillä.

urheilu
Sebastian Aho
Sebastian Aho ratkaisi Suomen mestaruuden Oulun Kärpille.Tomi Hänninen

Oulun Kärppien superlupaus Sebastian Aho on saanut lentävän lähdön Pohjois-Amerikassa. Aho, 17, vakuutti Carolinan NHL-joukkueen valmennusjohdon heti ensimmäisessä testiottelussaan.

Aho täräytti komeasti hattutempun ja siivitti joukkueensa 7-3-voittoon testijoukkueiden kamppailussa. Hurricanesia luotsaava Bill Peters hehkutti Ahon peliesitystä seuran verkkosivuilla.

- Aho on todella hyvä pelaaja. Hän tietää, mitä hänen pitää tehdä kehittyäkseen vahvemmaksi ja nopeammaksi. Mutta hänen pelinäkemyksensä on uskomaton, Peters ylisti Ahoa.

Myös samalla leirillä pelaava puolustaja Haydn Fleury ylisti Sebastian Ahoa.

- Aho oli tänään loistavassa vireessä. Hän olisi saattanut kahmia vallan hyvin jopa viisi tehopistettä. Olen nähnyt hänet jo useassa ottelussa ja voin sanoa, että Aho on erityislaatuinen pelaaja, Fleury maalaili.

Carolina varasi Ahon numerolla 35 NHL:n tämän kesän varaustilaisuudessa. Aho ratkaisi keväällä Kärppien Suomen mestaruuden kiihkeässä finaalisarjassa Tapparaa vastaan.

Suosittelemme

Tuoreimmat