Lamasinesta Tampereen tuplamestari – Barzo juhli naisten sarjassa

Jarkko Niemisen välierissä kukistanut Tristan Lamasine voitti Tampereen tennisturnauksen. Naisten finaalin voitti Lilla Barzo.

urheilu
Tristan Lamasine
Tristan LamasineLehtikuva

Ranskalaistenniksen lupauksiin kuuluva Tristan Lamasine ei antanut kenenkään yllättää Tampereen tennisturnauksessa eikä antanut sateenkaan häiritä keskittymistään. Tampereen loppuottelu jouduttiin keskeyttämään useaan otteeseen sateen takia.

22-vuotias, ATP-rankigissa sijalla 270 majaileva Lamasine hävisi turnauksessa ainoastaan kaksi erää ja kukisti loppuottelussa brasilialaisen Andre Ghemin 6-3, 6-2 vain vajaassa tunnissa. Lamasinesta tuli samalla Tampereen tuplavoittaja, sillä hän voitti Ghemin kanssa lauantaina nelinpelin mestaruuden.

- Olin onnekas. Pedja Krstiniä vastaan olisin voinut hävitä, ja myös Jarkko Niemiselle. Jos peli on 6-6 kolmannen erän katkaisupelissä, on tilanne niin tiukka, että onnea tarvitaan, Lamasine kertoi.

Naisten 10 000 dollarin turnausmestaruuden voitti unkarilainen Lilla Barzo, joka kukisti tanskalaisen Karen Barbatin 6-2, 6-4. Tänä vuonna 19 vuotta täyttävä Barzo on tällä hetkellä WTA-rankingissa sijalla 528, kun vuoden 2013 voittaja Barbat on sijalla 599.

Suosittelemme

Tuoreimmat