Suora

  • Painin MM, naisten paini
  • Rytmisen MM, keilat- ja nauhafinaalit
  • Painin MM: Naisten paini

HIFK löysi Söderholmille korvaajia – ”Parilla täsmähankinnalla jämäkkyyttä”

Jääkiekon SM-liigakausi lähestyy, joten Yle Urheilu kartoitti liigaseurojen tämän hetkiset tilanteet. HIFK:n sentteriosasto on ainakin paperilla liigan kovimpia.

urheilu
Roope Hintz
Roope Hintz siirtyi täksi kaudeksi Ilveksestä HIFK:n riveihin.Tomi Hänninen

TULLEET: Joonas Järvinen (Sotshi, KHL), Markus Niemeläinen (HPK), Tommi Taimi (Amur, KHL), Roope Hintz (Ilves)

*LÄHTENEET: *Julius Nyqvist (KooKoo), Hannu Pikkarainen (Schwenningen, GER), Toni Söderholm (München, GER), Matti Kuparinen (Ässät), Nikolai Goldobin (San Jose, NHL)

ARVIO: Toni Söderholmin lähtö oli kova takaisku takalinjoille. Kaksi KHL-hankintaa, Joonas Järvinen ja Tommi Taimi, ovat kuitenkin hyvät saaliit. Isokokoinen ja fyysinen Järvinen tuo viime kaudella kaivattua pelotetta ja Taimi on rightin puolen mailallaan ja monipuolisuudellaan oiva lisä muutenkin laadukkaaseen puolustukseen.

HIFK:n sentteriosasto on paperilla liigan kovimpia. Vaikka Nikolai Goldobin lähtikin Pohjois-Amerikkaan, löytyy myös laidoilta leveyttä. Roope Hintz pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa ja on yksi kauden mielenkiintoisimmista nuorista tähdistä. Antti Törmäsen johtama valmennusryhmä toivoo varmasti pelaajistonsa pysyvän paremmin kasassa kuin viime kaudella.

*PÄÄVALMENTAJA ANTTI TÖRMÄNEN: *"Joukkue on hyvin pitkälti koossa, eikä tällä hetkellä ole aktiivista pelaajahakua. Meillä on kaksi hyvää veskaria, hyviä pakkeja ja hyökkääjätkin mallikkaita. Olemme tyytyväisiä vähäiseen vaihtuvuuteen ja uskomme näihin kavereihin. Moni heistä pelasi jo viime kaudella hyvin ja osa pystyy varmasti parantamaan. Saimme parilla täsmähankinnalla pakistoon jämäkkyyttä ja muuallakin voittaneita kavereita. Hyökkäykseen puolestaaan saatiin yksi erittäin lupaava nuori kaveri."

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat