Suora

  • Rytmisen MM, joukkueiden välinefinaalit
  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Painin MM, vapaapaini
  • Rytmisen MM, joukkueiden 5 pallon sekä 3 vanteen/2 keilojen loppukilpailut
  • Painin MM: Vapaapaini
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Huoliteltu puhe

Liiganousija tehnyt hyvää työtä siirtomarkkinoilla – ”Olen yllättynyt positiivisesti”

Jääkiekon SM-liigakausi lähestyy, joten Yle Urheilu kartoitti liigaseurojen tämän hetkiset tilanteet. Liiganousija KooKoo on onnistunut napsimaan kouvolalaisille erinomaisia vahvistuksia.

urheilu
Ari Vallin
Ari Vallin siirtyi täksi kaudeksi Kärpistä KooKoon riveihin.Tomi Hänninen

TULLEET: Juha Järvenpää (Ilves), Ossi-Petteri Grönholm (HPK), Mikael Kurki (Karlskrona, SWE), Mikko Lehtonen (TPS), Julius Nyqvist (HIFK), Ari Vallin (Kärpät), Jarkko Malinen (Tappara), Mikko Alikoski (Kärpät), Anthony Guttig (Jukurit), Toni Hyvärinen (KalPa), Matt Watkins (Wien, AUT), Josh Green (Tappara), Petri Lammassaari (Sport)

*LÄHTENEET: *Mikko Rämö (Bad Nauheim, GER), Lauri Kärmeniemi (Gentofte, DEN), Pauli Levokari (Ketterä), Timo-Pekka Heikkinen (PYRY), Arttu Heikkinen (Peliitat) , Niklas Appelgren (Hermes), Joona Karevaara (HPK), Jesse Koskinen (Ketterä)

*ARVIO: *SM-liigaa varten budjettiaan kasvattanut KooKoo on tehnyt hyvää työtä siirtomarkkinoilla. Järvenpää, Grönholm, Kurki, Vallin, Alikoski ja Malinen ovat kouvolalaisille erinomaisia vahvistuksia, joka muodostavat hyvän rungon liigapaluulle.

KooKoon sentteritilanne ei paperilla vakuuta, mutta Josh Green on arvokas lisä kokemuksellaan ja puolustussuunnan taidoillaan. Lisäksi viime kaudella Jukureissa pisteitä mättänyt ranskalaisvahvistus Anthony Guttig pystyy tarvittaessa tuomaan syvyyttä myös keskelle.

*URHEILUJOHTAJA JARNO KULTANEN: *"Saimme sekä nuoria että kokeneita pelaajia, ja joukkueessa on hyvin liigakokemusta. Siihen päälle on vielä menestyneen Mestis-joukkueen runko. Tarkoitus on vahvistaa joukkuetta vielä yhdellä puolustajalla ja laitahyökkääjällä (toim. huom. ennen Lammassaaren sopimusta), ja toivottavasti saamme paikat täytettyä elokuun alkuun mennessä. Olen yllättynyt positiivisesti siitä, miten hyvin meidät on otettu markkinoilla vastaan. Totta kai uutta joukkuetta hakeva pelaaja miettii aina kärkipäässä palkkaa ja mahdollisuuksia menestyä, mutta meille on ollut paljon tarjontaa. Sarjaportaan vaihtuessa vaatimustaso kasvaa, ja joukkueen pitää muuttua sen mukana. Halusimme tuoda kokeneita pelaajia, jotta kohdattavat haasteet eivät tule yllätyksenä tai uutena. Kokeneet pelaajat osaavat käsitellä mahdolliset vaikeudet ja auttavat nuorempia. Pelaajien ominaisuudet ja kyvyt olivat ensimmäinen hakukriteeri, mutta kun tuli mahdollisuus saada samalla pitkän kokemuksen pelaajia, se on iso plussa pukukoppia ajatellen."

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat