Suora

  • Rytmisen MM, keilat- ja nauhafinaalit
  • Painin MM: Naisten paini
  • Fredrik Smulterin 400 kilon haamunosto oli alkusysäys uran loppumiselle
  • Camilla Richardssonin usko lopahti - todisti itselleen olleensa väärässä
  • Rytmisen MM, keilojen ja nauhan loppukilpailut
  • Urheiluruutu
  • Ysäriä ja rillausta
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää
  • Kuin savuna ilmaan

Lukon joukkue oli kasassa jo hyvissä ajoin – ” Hankintamme ovat jo näyttäneet tasonsa”

Jääkiekon SM-liigakausi lähestyy, joten Yle Urheilu kartoitti liigaseurojen tämän hetkiset tilanteet. Rauman Lukon joukkue oli kasassa jo hyvissä ajoin ja joukkue aloittaa elokuussa yhteistyön KeuPa:n kanssa, joten se saa tästä vielä reserviä lisää.

urheilu
Sami Lähteenmäki
Sami Lähteenmäestä odotetaan Jerry Ahtolan korvaajaa.Tomi Hänninen

*TULLEET: *Rasmus Rinne (Ässät), Rony Ahonen (SaiPa), Miika Koivisto (KalPa), Turo Asplund (Ilves), Sami Lähteenmäki (Ässät)

LÄHTENEET: Oskari Setänen (TPS), Henrik Forsberg (HPK), Harri Tikkanen (TPS), Joonas Komulainen (Sport), Ville Nieminen, Joni Nikko (KalPa), Jerry Ahtola (TPS), Jonne Virtanen (TPS)

*ARVIO: *Lukon joukkue julistettiin lähes valmiiksi jo ennen kuin Suomen mestari oli selvillä. Rivit harvenivat, kun lähes kentällinen pelaajia vaihtoi etelämmäs TPS:ään. Pukukopissa puolestaan on entistä harmaampaa Ville Niemisen lyötyä hokkarinsa naulaan. Lukon maalivahtikaksikko Ryan Zapolski - Rasmus Rinne on sarjan parhaita, ja hyökkäys on samaa tasoa kuin viime kauden runkosarjassa viidenneksi eniten maaleja mättänyt kalusto.

Yhä kehittyvä Sami Lähteenmäki korvannee Jerry Ahtolan ja puolustuksessa samaan kategoriaan kuuluva Miika Koivisto tuo kiekollista osaamista. SaiPasta tullut Ahonen puolestaan täyttää Henrik Forsbergin jättämän aukon, joten Raumalla on onnistuttu säilyttämään viime vuonna pronssiotteluun riittänyt taso, ellei jopa vahvistumaan jonkin verran.

*PELAAJAKOORDINAATTORI HANNU VANHATALO: *"Olemme tyytyväisiä. Saimme mitä haimme ja meillä on KeuPa:n kanssa orastava yhteistyö, joka pyörähtää varsinaisesti käyntiin elokuussa. Neljä pelaajaa ovat tavallaan yhteisiä, minkä lisäksi meillä on mahdollisuus käyttää muitakin KeuPa:n pelaajia. Siellä on siis reserviä usean pelaajan verran. Omat hankintamme ovat jo näyttäneet hyvän tasonsa SM-liigassa mutta silti menossa yhä eteenpäin urallaan, ja voidaan odottaa heidän parhaiden vuosiensa olevan vielä edessäpäin. Saimme joukkueen kasaan jo ennen kuin jäimme kesätauolle, mutta yksi puolustaja on varmaan vielä tulossa. Mies on jo tiedossa, ja aika näyttää minkä roolin hän ottaa. Tähän asiaan palataan kun harjoitukset alkavat."

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat