Kova paluumuuttaja HJK:hon

Puolustaja Juhani Ojala palaa HJK:n riveihin.

urheilu
Juhani Ojala kuvassa
Tomi Hänninen

Helsinkiläinen jalkapalloseura HJK saa joukkueeseensa mieluisan paluumuuttajan. Juhani Ojala teki HJK:n kanssa loppukauden mittaisen lainasopimuksen ja palaa kotimaahan Venäjän pääsarjasta.

26-vuotias puolustaja pelasi Venäjällä FK Terek Groznyin joukkueessa. Ojala on edustanut Klubia jo nuoruusvuosinaan.

Ojala nähdään ensimmäisen kerran HJK:n pelipaidassa Liverpoolia vastaan Olympiastadionilla. Kansainvälinen harjoitusottelu pelataan elokuun 1. päivä.

Kausina 2009–2011 Ojala voitti HJK:n mukana kolme Suomen mestaruutta. Näistä viimeisimmän jälkeen hän siirtyi Sveitsin pääsarjaan ja BSC Young Boysin riveihin. Sveitsissä Ojala pääsi pelaamaan muun muassa Eurooppa-liigan lohkovaihetta.

Venäjän pääsarjassa Ojala on pelannut kaudesta 2013 asti ja nimenomaa Terek Groznyin joukkueessa. Hän on myös tuttu kasvo Suomen maajoukkueesta. Ensiesiintyminen Huuhkajissa oli vuonna 2011, minkä jälkeen Ojala on kuulunut maajoukkueen vakikalustoon.

– Olen todella iloinen sopimuksesta ja kiitollinen HJK:lle tästä mahdollisuudesta. Olen kuntoutumassa pahasta polvivammasta ja nyt viimein pääsemässä pelikuntoon. HJK on minulle lähinnä sydäntä ja olen täällä kuin kotonani, Ojala iloitsi.

Lähteet: HJK:n tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat