Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - JPN
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Yle testaa uutta sovellusta Kalevan kisoissa – leikkaa ja jaa omat suosikkihetkesi

Katso ja Jaa -sovelluksella voi seurata suoraa urheilulähetystä ja leikata siitä omia videoklippejä.

urheilu
Kuvakaappaus mobiilipalvelusta
Yle

Yle Urheilu testaa yleisurheilun Kalevan kisojen yhteydessä uutta sovellusta. Pilottihankkeessa kokeillaan mobiilisovellusta, jonka avulla käyttäjät voivat katsoa suoria urheilulähetyksiä, leikata niistä reaaliajassa videoklippejä ja jakaa näitä eteenpäin sosiaalisen median kautta.

Pilottivaiheessa Yle Katso ja Jaa –sovellus on käytettävissä vain iPhonella. Sovellus on ladattavissa heti ja videoita pääsee leikkaamaan, kun Kalevan kisojen ensimmäinen suora lähetys alkaa perjantai-iltana klo 18.00.

Ylen Kalevan kisojen suorat lähetykset

Perjantaina 31.7. klo 18.00–21.00

Lauantaina 1.8. klo 17.30–21.00

Sunnuntaina 2.8. klo 14.00–18.00

Lähetykset ovat myös jälkikäteen katsottavissa ja leikattavissa Yle Katso ja Jaa –palvelussa.

Pikaohjeet Yle Katso ja Jaa –sovelluksen käyttöön

Yle Katso ja Jaa – sovelluksen avulla voit luoda nopeasti ja helposti omia videoklippejä suorista urheilulähetyksistä. Omat videoklippisi voit jakaa muille sovelluksen käyttäjille ja Twitteriin.

1) Lataa sovellus puhelimen sovelluskaupasta App Storesta. Sovellus on maksuton. https://itunes.apple.com/ch/app/yle-katso-ja-jaa/id997906740?l=en&mt=8 (siirryt toiseen palveluun)

2) Kirjaudu sovellukseen sosiaalisen median tunnuksillasi.

3) Sovelluksen avattuasi voit valita etusivulta, haluatko katsoa suoria lähetyksiä, tallenteita vai muiden käyttäjien lataamia suosittuja videoklippejä.

4) Klipin tekeminen suorasta lähetyksestä: Avaa haluamasi lähetys. Voit kelata, pysäyttää ja valita videoklipin pituuden lähetyksen alla olevilla säätimillä. Paina vihreää nappia luodaksesi klipin, lisää kommenttisi ja jaa klippi kavereillesi.

5) *Videoklippien katsominen suoran lähetyksen aikana: *”Timeline”-kohdasta voit avata näkyville syötteen, joka päivittyy käyttäjien lataamilla videoklipeillä. Voit tykätä, kommentoida ja jakaa eteenpäin myös muiden käyttäjien klippejä.

6) Käyttäjien ja Yle Urheilun luomia videoklippejä voi myös katsoa osoitteessa yle.fi/urheilu. Twitteristä Yle Urheilun luomat klipit löytyvät tunnisteilla #kalevankisat ja #katsojajaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat